Novosti

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Kultni londonski klub Dingwalls zadrhtao je pod zvukom domaćeg rocka. Goran Bare & Majke održali su nezaboravan koncert 28. travnja koji je opravdao sva očekivanja.

"Koncert je bio fantastičan, mi smo se dobro osjećali na bini, super je bilo što su ljudi uživali i to je nama dovoljno", rekao je Goran Bare.

Na pozornici koja je ugostila svjetska glazbena imena poput Red Hot Chili Peppersa i Imagine Dragonsa, Goran Bare & Majke izveli su neke od svojih najvećih hitova, uključujući "Teške boje", "Ja sam budućnost", "Vrijeme je da se krene" i "Noćas prelazim rijeku". Sirovim rock zvukom i odličnim tekstovima zauzeli su svoje mjesto među legendama klupske scene.

gbm

Prije koncerta, bend je posjetio legendarni Abbey Road Studios, studio u kojem je stvarala i snimala najpopularnija rock grupa svih vremena, The Beatles.

Abbey Road Studios je najznačajniji studio za snimanje na svijetu, poznat po svojoj kreativnosti i tehnološkoj izvrsnosti. Kultni studio koji je posljednjih 90 godina bio glazbeni dom brojnim vrhunskim izvođačima kao što su The Beatles, Pink Floyd, Shirley Bassey, Oasis, Radiohead, Sam Smith, Florence + The Machine, Ed Sheeran, Lady Gaga, Amy Winehouse, Adele i mnogih drugih.

unnamed2

"Bilo je impresivno, ovo što sam vidio - pozitivno sam šokiran. Velik dio povijesti pop glazbe nalazi se ovdje. Ovo je stvoreno tridesetih godina, znači skoro 100 godina pop glazbe je ovdje, i to pričamo o vrhunskoj glazbi. Još uvijek sam pod dojmom, jako inspirativno, poučno i super iskustvo", rekao je Bare nakon posjeta studiju Abbey Road.

Bare & Majke oduševljeno su obišli sva studija puna glazbene povijesti te su razgledali i instrumente, glazbenu opremu i uvjete u kojima snimaju najbolji glazbenici na svijetu. Puni inspiracije i entuzijazma zaputili su se na probu u Dingwalls.

gb

Bend koji je obilježio generacije svojim autentičnim stilom i glazbenim utjecajem nastavlja impresionirati. Njihova diskografija i 40-godišnja karijera svjedoči o njihovoj strasti i predanosti glazbi, te služi kao nit vodilja za mnoge bendove. Koncerti poput ovog u Londonu, upravo su prilika da se ta inspiracija podijeli i s publikom diljem svijeta. Svojim nastupom Goran Bare & Majke postali su dio povijesti legendarnog londonskog kluba Dingwalls.Izvještaji$ich+Dvorac u Klubu kulture


Mortal Kombat na kućnom pragu


Rod Stewart u Ljubljani


Zagrebački kultni klub ugostio mlade nade glazbene scene


Još jedna uzbudljiva večer Vrela zvuka: Magalí Sare i Manel Fortia


Gipsy Kings ispunili zagrebačku Arenu latino zvukovima


Galerija fotografija: Foncedalle, GØK2, Host Unknown


Krankšvester tradicionalno odlični u Vintageu


Chris Botti potvrdio svoju veličinu


Valhalla MUF 2024.


Symphonika On The Rock i treći put u Lisinskom


U klubu Boogaloo održan ZMF Media dan


Camille Bertault Quintet oduševio Tvornicu


Sjajan koncert The Tiger Lilliesa u Kinu SC


Trap Takeover na jednu večer preuzeo Kutinu


Zadruga rasturila u rasprodanom Hard Placeu


Songkillers nastupili u Tvornici


Kries u Boogaloo – autohtona hipnotička etno psihodelija


Urban&4 uz gudački orkestar nastupili u Šibeniku


“Ne igraj se s vatrom, slušaj ju!”