Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

NiS

Godinu dana od spektakularnog povratničkog koncerta u Domu sportova, neuništivi tandem Nered i Stoka ponovno se zajedno penju na zagrebačku pozornicu – u četvrtak, 5. prosinca u Vintage Industrialu isporučit će još jednu opaku lekciju stare škole rapa.

lucky chops live jd foto

Za otvaranje koncertne sezone kluba Judino drvo u srijedu 23. listopada s početkom u 21h u goste nam premijerno stiže njujorška brass funk atrakcija Lucky Chops predstaviti svoj prvi studijski album.

imogen fb

Na dvodnevnoj fešti u klubu Super Super 8. i 9. studenog nastupaju DJ Garth i Kai Alcé • Ilija Rudman i Antonio Zuza predstavljaju novi projekt Imogen Soundsystem

djole os

Nakon što je prije nekoliko dana potvrdio tradicionalno prosinačko gostovanje u Zagrebu, Đorđe Balašević potvrdio je još jedan koncert u Hrvatskoj.

rambo amadeus

Kultni zagrebački klub ugostit će u subotu 9. studenog jednog od najosebujnijih glazbenika ovih prostora. Rambo Amadeus održat će još jedan urnebesni koncert u središtu Zagreba, a publiku u Saxu, uz odličnu svirku, ponovno očekuje obilje smijeha i veselja te nezaboravan provod.

kd

Nedavno najavljen koncert Kirila Đajkovskog (DJAIKOVSKI) koji se trebao održati 2. studenog 2019. u Tvornici kulture se odgađa.

bgjazzfestival

Dom omladine Beograda od 22. do 27. 10. 2019. predstavlja 35. Beogradski jazz festival, pod sloganom Jazz svetkovina (Jazz celebration).

damir kukuruzović

Na palubu botela Marina vraća se jedan od najistaknutijih hrvatskih predstavnika glazbe Djanga Reinhardta, svestrani Damir Kukurozović. U pratnji svog benda, očekuje nas prava glazbena poslastica. Koncert pod nazivom “Memories of Django” zakazan je za nedjelju, 3.11. od 19h.

ds

Sjajni nizozemski alternativni rock bend De Staat premijerno dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture, u utorak 29. listopada, u sklopu upravo započete velike europske turneje.

antivalentinovo

Idejni začetnici najbolje anti-konzumerističke proslave dana zaljubljenih, legendarni Let3, po peti put se vraćaju na pozornicu AntiValentinova!

brucifer 3 1

Brucošijada FER-a najveći je studentski događaj ovakvog tipa, a ove godine se održava u subotu, 9. 11. na FER-u. Uz dosad najavljene izvođače, Sajsi MC i Full Ferryja te bendove Brkovi, Svemirko, Zoster, Porto Morto, Koala Voice, Trophy Jump, Igralom, Terminator i Mnogi Drugi, hodnike FER-a posjetit će Vojko V, She Loves Pablo, ZMaJ, Jan Kinčl i Mimi.

djole zg

Vijest koja je do sada kružila među fanovima i prenosila se usmenom predajom dobila je službenu potvrdu. Đorđe Balašević održat će obećanje dano još 2016. godine i 26.12. nastupit će u zagrebačkoj Areni.

Oridano

U srijedu, 23. listopada u zagrebačkom klubu Sax nastupit će Oridano Gypsy Jazz Band i Doringo! Večer će biti obojana šarmantnim gypsy jazzom i swingom te progresivnim jazz i rock instrumentalima tako da će svi ljubitelji ovih žanrova doći na svoje!

dunja i nina

Kulturni centar Travno u Zagrebu, u listopadu je pripremio mističan koncert etno glazbe, pod nazivom "Pjesme s one strane vremena". Osim pjesama iz raznih dijelova Hrvatske, imat ćete priliku čuti i stare tradicijske pjesme iz Engleske, Irske, Ukrajine, Moravske, Rusije… Koncert će se održati 23.10. s početkom od 19:30.

Seven Mouldy Figs

Seven Mouldy Figs zagrebački je trio koji kombinacijom melodioznih dionica, pulsirajućeg groove-a, narativnih vokala i nestandardnom kompozicijom uvode publiku u svoj pogled na svijet rock-a, psihodelije i etno utjecaja.