Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

spacecrew

U subotu, s početkom u 22 sata u Klutu kulture, očekuje nas nova koncertna večer na 14. Culture Shock Festivalu u Križevcima uz FelveraSafehouse Space Crew.

Felver je definirao zagrebačku klupsku i house scenu neumornim radom koji traje više od 25 godina. Stereotip je njegov najnoviji projekt, u kojem je Felver kustos i domaćin niza događanja sa svojim proslavljenim prijateljem RA br. 1 DJ Dixonom. Većina Felverova umijeća potječe od njegovih Stereo Studio noći u Tvornici, offbeat koncertnog i klupskog mjesta poznatog po alternativnom programu u cijeloj Hrvatskoj i šire. Stereo Studio od svojeg je početka 1998. godine ugostio mnoga legendarna imena house scene, a među njima su i Dixon, Doc Martin, Richie Hawtin, Ian Pooley, Jeff Mills, Mr. C. Felver je radio na legendarnom Radiju 101, gdje je bio vanjski suradnik emisije Deep FM i glazbeni urednik.

Počevši karijeru s Cosmic Disco noćima u zagrebačkom Aquariusu, ugađajući je tijekom Wiggle nights u londonskom Fabricu i udahnjujući joj novi oblik svojim nedavnim projektom Fuck Your Dreams, This is Heaven u zagrebačkom klubu Masters, Felverova noćna energija i privlačnost toliko su neodoljive da u hipu može pridobiti vlastitu publiku na većini mjesta koje Balkan nudi. Felver uvijek iznova dokazuje da je nezaobilazan DJ koji vas svojim zvukom vodi na jedinstveno putovanje, a kulturno će šokirati križevačku publiku uz neizostavnu podršku domaćina iz Safehouse Space Crewa.

Ulazak: 30/40 kn
Pretprodaja: Entrio.hr, Art Rock Caffe

24.3.2018. | SUBOTA | 22:00 | Klub kulture | SLUŠAONICA