Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Bryan Adams by Luca OrtolaniKanadska rock zvijezda Bryan Adams dolazi u četvrtak 22.11.2018. u ljubljansku Arenu Stožice. Koncert će biti održan u sklopu njegove "The Ultimate Tour" turneje. Bryan Adams je jedan od onih izvođača koje slušamo »cijeli život« i pjevušimo njegove hitove, poput »Everything I do«, »Have you ever really loved a woman«, »Run to you«, »Please forgive me« i još mnoge druge, stoga ne čudi da je dobitnik mnogih nagrada i nominacija.

Adams je potpuno iskren na pozornici, te daje publici svoj maksimum a o razmjeni energije i otpjevanim hitovima prepričava se još dugo nakon koncerta! Kako smo se proveli u Zagrebu prošlog studenog možete pročitati ovdje.

Za svoj dugogodišnji rad i doprinos glazbenoj sceni primio je nagrade i nominacije za Grammy, MTV, Zlatni Globus, Juno, Oscara i još mnoge druge. Pjesme poput Cuts Like a Knife, (Everything I Do) I Do It For You, Summer of '69, Heaven, All For Love, Can't Stop This Thing We Started ove obilježile su mladost mnogih i ostavile svoj trag na glazbenoj sceni te se pretvorile u klasike koji su i dan danas slušani i moderni.
Ovaj je svestrani umjetnik, s prodanih više od 100 milijuna albuma diljem svijeta, jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena! Uz pjevanje, sviranje i pisanje, Adams daje svoj obol i u svijetu fotografije gdje je priznat umjetnik. Ništa manje važan doprinos daje kroz svoju fondaciju The Bryan Adams foundation te kroz aktivizam u borbi za prava/zaštitu životinja.

Mora mu se priznati zavidna i prije svega - aktivna karijera, duga više od 35 godina, čime se rijetko koji  muzičar može pohvaliti! Adams ne samo da poput nekih svojih kolega, ne živi na starim lovorikama, već naprotiv konstantno evoluira i ničim ne daje naslutiti da bi mogao usporiti!
Njegov najnoviji album »Get Up« producirao je Jeff Lynn iz ELO (Electric Light Orchestra) te definitivno predstavlja još jedan veliki korak naprijed u bogatom glazbenom stvaralaštvu.

Ulaznice će biti u prodaji od utorka, 14.8.2018. na eventim.si