Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

strange

Tko čeka taj i dočeka. Krilatica koja se može primjeniti na bend The Strange.Naime, punih trinaest godina vjerna publika, ali i glazbena kritika čekala je novo izdanje nakon hvaljenog albuma "Nights of Forgotten Films". Svojevrsna supergrupa predvodjena Chrisom Eckmanom ovih dana objavila je novo studijsko izdanje "Echo Chamber" kojeg će i predstaviti riječkoj publici.

Indie rock, Americana, garage rock, baroque pop i alter-country samo su neke od alternativnih pop/rock žanrova koje se provlače kroz novi album.
The Strange danas čine Chris Eckman te članovi bendova The Bambi Molesters i My Buddy Moose.

Precizno zaokružen, filmski atmosferičan, s povremenim dozivanjem Leeja Hazlewooda, Scotta Walkera, Van Dyke Parksa, Burta Bacharacha i Toma Waitsa u sjećanje, dodatnu energiju 'Echo Chamberu' dale su i lijepe gitarske melodije, bogato razgranana brass sekcija, te topla produkcija Antonija Gramentierija koji trenutno slovi za jednog od najcjenjenijih producenata i gitarista talijanske mlađe generacije.

'Echo Chamber' snimao je i miksao Phill Brown, koji je u preko 30 godina karijere radio s imenima kao što su Talk Talk, Dido, Robert Plant, Roxy Music, Bob Marley...

Ulaznice po cijeni od 55,00kn dostupne do 31.12.2018.
S prvim danima 2019. cijena se penje na 65,00kn i traje sve do dana koncerta kad će biti potrebno izdvojiti 80,00kn.

Prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, Croatia records Rijeka, sustav Entrio

The Strange
koncertna promocija albuma "Echo Chamber"
subota, 23.2.2019. @ Pogon kulture

ulaznice:
55,00kn do 31.12.2018.
65,00kn do 1.1. do 22.2.2019.
80,00kn na dan koncerta