Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Samir Ceric Kovacevic 3577Britanska rock petorka Editors kreće na europsku turneju u sklopu koje dolaze i na Pozitivan koncert u petak 30. studenog. Nakon turneje po UK-u i nastupa na festivalu u Guadalajari u Meksiku gdje su ove subote svirali pred 50 000 ljudi, Editorsi nastavljaju sa serijom koncerata po Europi.

Najnovija turneja vodi ih u 8 zemalja i 17 gradova, a sve počinje ovog petka, 16. studenog Bremenu, te će u Njemačkoj odsvirati ukupno pet koncerata. Slijede Poljska, Slovačka, Austrija, Italija, Hrvatska, Švicarska, Nizozemska i Belgija gdje turneja završava dvostrukom koncertom 6. i 7. prosinca u Bruxellesu. Jedan od najvećih nastupa je upravo onaj na Pozitivcu u zagrebačkom Domu sportova, ujedno i jedini u regiji, jer najbliže nama Editorski će se naći tek u austrijskom Linzu.

Ususret turneji Editors su objavili remix najnovijeg singla s aktualnog albuma “Violence”, a svoje viđenje pjesme “Cold” dao je UNKLE i doveo ju na potpuno novu razinu. Dramatična pjesma s osjećajem čežnje govori o prekidu dvije osobe koje odustaju, a remix fantastičnih Britanaca se savršeno uklapa u ton šestog albuma koji bend vodi po Europi.

Uz Editorse koji predvode prvi dan, 30. studenog, nastupit će Nipplepeople, Jonathan i Bojana Vunturišević, dok je drugi dan, 1. prosinca, rezerviran za Hladno pivo, PipsChips&Videoclips, M.O.R.T. i Ischariotzcky. Usprkos dosad najjačem line upu cijene ulaznica i dalje su najpristupačnije za ovakav dvodnevni događaj kod nas.
 
Dnevne ulaznice za prvi dan (petak, 30. studenog) iznose 90 kn, a na dan koncerta 100 kn. Dnevne ulaznice za drugi dan (subota, 1. prosinca) iznose 80 kn, a na dan koncerta 90 kn. U prodaji će se naći i ograničen broj dvodnevnih ulaznica po cijeni od 140 kn do 29. studenog. Dvodnevne ulaznice nisu prenosive na druge osobe te će ih vlasnici prvi dan morati zamijeniti za narukvicu pred Domom sportova. Ulaz na subotnji program bit će uz pokazivanje narukvice na ulazu.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.


14. POZITIVAN KONCERT
PETAK, 30.11.: EDITORS, NIPPLEPEOPLE, JONATHAN, BOJANA VUNTURIŠEVIĆ
SUBOTA, 1.12.: HLADNO PIVO, PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, M.O.R.T. I ISCHARIOTZCKY
VELIKA DVORANA – DOM SPORTOVA ZAGREB



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima