Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

dk

Les Hurlements d’Léo grupa iza koje stoji više od 20 godina karijere, nakon solo projekata i suradnje sa drugim bendovima, 25.siječnja priprema koncert u Parizu u punom sastavu sa svih 8 članova.

Lea hurlements d’Léo ovim nastupom promovirat će i svoj posljednji glazbeni uradak, deseti studijski album “Luna del Papel” objavljen u ožujku 2018.godine.

dk pariz

Koncert će se održati u legendarnom klubu La Cigale uz goste iznenađenja, a kao headlineri osim Francuza nastupit će i Dubioza Kolektiv. Osim u našim krajevima Dubioza imaju i svoju vjernu publiku diljem Europe. U Francuskoj su održali mnogobrojne nastupe jer Balkan rock, Balkan dub, Balkan funk, sve sa predznakom Balkan u glazbi, u Francuskoj odlično prolazi. No, Dubioza su osim u kontinentalnom dijelu Francuske poznati i u njihovim prekooceanskim teritorijima, posebno u Novoj Kaledoniji gdje su nastupili 2012.godine. Njihovo bogato koncertno iskustvo, te nastupi diljem Europe, ali i izvan europskog kontinenta, znak je da se radi o bendu svjetskog glasa. Upravo stoga su i najavljeni kao drugi headlineri ovoga koncerta, a ne kao predgrupa.

Osim koncerta u Parizu, obje grupe održat će zajednički koncert i u Bordeauxu dan prije, 24. siječnja.