Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

DSC 1187

Glazbeno-umjetnička manifestacija Downtown Pula, namijenjena promociji mladih, lokalnih glazbenika i alternativne glazbene scene Pule, u petak donosi peto ovogodišnje događanje. Svaki od sedam glazbenih događaja ove je godine posvećeno drugačijem glazbenom žanru u izvedbi pulskih glazbenika i popraćeno svjetlosnim instalacijama i 3D mapinzima Visualia grupe. U petak, 09.08. od 20 do 23 sata Downtown Pula će na De Villeovom usponu ugostiti Bass, Deep Dubstep & Grime Dj-a i producenta Proove-a.

Goran Prović aka Proove, pulski DJ u službenoj odori, danju pažljivo osluškuje zvukove radara u službi Babilona, a noću za gramofonima suvereno gazi po istom. Odgajan divljinom pulskih festivala, osobito zvukom ranog dubstepa koji je prije više od desetljeća donio Outlook Festival, razvio je autentično specifičan izričaj koji kombinira bass,deep dubstep i grime. Od svojih selektorskih početaka brzo je izbrusio vojnički krutu i preciznu tehniku za mikserom. S DJ-evima 207 i Degom osnovao je Dubstep etiketu Untied. Čest je kormilar dubokim i subsoničnim frekvencijama, ponajviše u pulskim utvrdama Rojcu i Punta Christo. Ove je godine izbacio svježi instrumentalni grime materijal i počeo intenzivnije producirati. Nakon zajedničkih produkcija sa Sapleom uskoro mu samostalni materijal izlazi na londonskoj kompilaciji Deep Dub Inside i slovenskoj SNIF etiketi

Obucite udobne cipele i florescentnu odjeću jer 09.08. će biti MRAK! Vidimo se u 20h na De Villeovom Usponu!

Ulaz na sva događanja je slobodan.
Downtown Pula organizira umjetničko-zabavni program za sve uzraste, promovira alternativnu glazbenu scenu na atraktivnoj lokaciji u srcu starog grada, a građanima i turistima omogućuje upoznavanje s lokalnom umjetničkom scenom grada Pule.