Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Moonchild admat

Povodom promocije novog albuma „Little Ghost“, Moonchild kreće na europsku turneju 2020., u sklopu koje će, 7. 2. po prvi put nastupiti u Zagrebu, u klubu Boogaloo.

Svojim jedinstvenim stilom, koji je mješavina alternativnog R&B, soula i new-school jazza, osigurali su svoje mjesto na današnjoj glazbenoj sceni, koje će na turneji potvrditi izvodeći nove materijale.

Album „Little Ghost“ podržan je od strane Phila Taggarta, Jamz Supernove i Clare Amfoe (BBC Radio 1), Hueya Morgana (BBC 6Music), KCRW i Jazz FM-a (na kojem je uvodni singl "Too Much to Ask" dospio na A playlistu) te je osvojio novinarska priznanja magazina „Complex“, „Paste“ i „The Vinyl Factory“.

Novo izdanje odražava bezgraničnu soničnu energiju multiinstrumentalista Ambera Navrana, Maxa Bryka i Andrisa Mattsona, dok su istraživali neke od najosobnijih aspekata onoga što je potrebno za biti zaljubljen i vjeran onome što jesi.
Surađivali su i gostovali s vrlo cijenjenim imenima iz glazbenog svijeta, uključujući Kamasia Washingtona, Steviea Wondera, Interneta, Jilla Scotta i drugih, uspoređujući ih s Tomom Mischom i Jordanom Rakeijem.

Prozvani jednima od najsjajnijih zvijezda soula, Moonchild nastavljaju očaravati svojom nježnom i vještom jazz i neo-soul glazbom spajajući je s naprednim elektronskim strujama u procesu.

Bilo da vam je ovo prvi ili deseti put, sigurno ćete otkriti nešto novo na svakom nastupu, stoga ne propustite priliku gledati ovaj nevjerojatan bend uživo.

Ulaznice u pretprodaju kreću u petak, 11.10.2019. u 11:00h putem Entrio sustava te su dostupne u Dirty Old Shopu, Rockmark knjižari i na blagajni kluba Boogaloo (radnim danom od 10-16h) po cijeni od 90 kn. Cijena ulaznice na dan koncerta, na ulazu iznosi 110 kn. U ponudi je i VIP paket po cijeni od 410 kn koji uključuje - ulaznicu, raniji ulazak u dvoranu, druženje s bendom, potpisani primjerak B1 plakata, ekskluzivni VIP merchandise suvenir i brendiranu M&G propusnicu.