Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

svemirko

Sve je spremno za najveći riječki koncert jedne od najinteresantnijih pojava suvremene pop glazbe Balkana ili jednostavno Svemirka. Kako i sami vole reći dobitna su kombinacija pop zvukova i savršeno uravnotežen spoj osjećaja, vještine i kvalitete. U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je čije nastupe uživo čini nezaboravnima. Ovu eklektičnu skupinu predvodi Marko Vuković uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonio Bošnjak, Marin Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojko.

Publiku očukuje posebna set lista isprepletena hitovima s oba albuma, ali i poneka nova stvar koja se još pegla prije ulaska u studio. Ostvarenje niskotalasnih i sintetizatorskih snova zakazano je za ovaj petak od 23h u OKC Palach.

Zadnjih 90 ulaznica dostupno je u Dallas music shop Rijeka i putem sustavu Entrio, ukoliko ih ostane, cijena na dan koncerta iznosi 75,00kn.

No, to nije sve, nakon koncerta slijedi after party i to u kubu Život gdje glazbu biraju Bojan Bojkov (više manje zauvijek) i Marin Barić, gdje ulaznica za koncert vrijedi i kao ulaznica za after party.

Svemirko (Zagreb)
petak, 11.10. @OKC Palach

satnica:
21h vrata
23h Svemirko

cijena ulaznica:
pretprodaja 50,00kn
na dan koncerta 75,00kn
prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, sustav Entrio