Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

nemanja

nemanja, pulsko-zagrebački psych funk kvartet po prvi puta nastupa u Zagrebu i to u četvrtak, 17. 10. u KSET-u gdje će nas rasplesati i raspametiti zvucima hvaljenog albuma “Tarot Funk” koji je izašao u travnju ove godine.

Kao predgrupa nemanji će se pridružiti momci iz Baden-Badena sa svojim novim projektom naziva Cortina d'Ampezzo! Za sebe kažu da je projekt ciljano izmišljen za Eurosong 2020. godine jer su bili željni novih izazova te da se u četvrtak u KSET-u može očekivati vatromet muževnosti.

Kako bi i vizualni aspekt koncerta bio na razini, u priču se uključuje novomedijski umjetnik i glazbenik Branimir Štivić (Pseća Plaža) sa svojim projektom Die Zoone. Za KSET priprema živi film, a suradnja s nemanjom prava je prilika za spoj živog zvuka i slike koja je promjenjiva i nastaje na licu mjesta te zaobilazi fenomen zarobljavanja trenutka

Projekt Die Zoone obuhvaća elektronsku i ambijentalnu glazbu, eksperimente s analognom tehnologijom, VR, ambisonic i video sintezu. U posljednje vrijeme kreće se u području expanded/live cinema performansa. Kroz rad autor skreće pažnju na sveprisutnost digitalne tehnologije, virtualizacije, sintetizacije, umrežavanja i virtualizacije naših iskustava i života. Njegov album Tehnomeditacije izdan je u obliku VR filma miksan u ambisonic formatu, a trenutna istraživanja video sinteze objedinjena su u obliku živog filma pod nazivom ស្នូល(SRŽ) premjerno izvedenog na Freemental Festivalu.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kn moguće je kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu dok će na dan koncerta cijena porasti na 40 kn.