Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

sm

Beogradski reper Smoke Mardeljano ovaj petak (8. 11.) u Boogaloou promovira svoj novi album „To je rap“. Nakon njega za pravi old school rap after zaslužan će biti DJ Noki Nole.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 40 kuna, na dan će koštati 60 kuna, a može se kupiti u Dirty Old Shopu i Boogaloou. Svi koji će taj dan pohoditi RapLiku u Pauku moći će na ulazu kupiti ulaznicu po pretprodajnoj cijeni uz predočenje žiga.

- Jedva čekam koncert u u Boogaloou u kojem ću sad nastupiti po prvi put. Već sad znam da će biti preludo jer je tako bilo uvijek kad sam repao u Zagrebu. Brat Noki Nole će vrtiti masnu repčugu i čuvati mi leđa, imat ću i goste iznenađenja koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim tako da, dame i gospodo, ljubi brat i vidimo se u petak u Boogaloou, izjavio je Smoke Mardeljano.

„... izvorni batica koji razbija rime i lomi publiku na pola, razdvaja ju kao Mojsije more.“ Smoke Mardeljano. Civilno ime Miloš Stojanović. Član Mrak Klana (Povlo, Kizha, Dziboni).Rođen u Beogradu. Dolazi s Voždovca (VTH). Popularni Smokiša je već, slobodno se može reći, domaći dečko u Zagrebu. Zadnji put je nastupio prije Tech N9nea u Vintageu, a u njegovom beskompromisnom rapu uživala je publika i u Saxu i Tvornici, sad će po prvi put rokati u Boogaloou. U svakom slučaju vrlo zanimljiva životna priča, ono o čemu repa nije gledao samo u filmovima. Ipak, tko želi saznati više o njemu trebao bi pogledati dokumentarac „Ja repujem“: https://www.vice.com/rs/article/ja-repujem-smoke-mardeljano-ceo-film

Satnica:
22:00 Vrata
23:15 Smoke Mardeljano
01:00 DJ Noki Nole