Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

vitasovic

Nakon velikog uskrsnuća Ča-vala i nezapamćene dvodnevne štale u Boogaloou, Alen se vraća u nešto intimniji prostor. Tamo se već osjeća kao kod kuće jer ga je rasprodao čak pet puta zaredom. Riječ je naravno o Saxu, a datum je 7. prosinca.

Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. U vrlo bogatoj i živopisnoj karijeri izbacio je brojne uspješnice kao što su „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, "Niš mi se ne da" i „Ja ne gren“. 

Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, sigurno će tako biti i ovaj put. Gušti su gušti, gušti su u Saxu jer ništa u glazbi nema veće nego kad Alen pjeva „Purple Rain“. 

U rokovnike valja pribilježiti taj datum za Jenu noć s Alenom! Cijena ulaznice je 65/80 kuna, a može se kupiti isključivo tijekom radnog vremena u Saxu.