Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

tnpg

Još samo pet dana dijeli nas od koncerta The New Power Generation, THE benda koji je Princea pratio više od 20 godina. Bend, koji se nakon Princeove prerane smrti okupio kako bi mu odao počast petosatnom svirkom u njegovom rodnom gradu, u Zagreb dolazi 15. prosinca sa set listom najvećih hitova koji su obilježili jednu glazbenu eru.

The New Power Generation a.k.a. The NPG, je bend koji je sam Prince proglasio najboljim na svijetu. Kada takav epitet dolazi iz usta glazbenika, koji je po mišljenju mnogih uz Davida Bowiea i Milesa Davisa najutjecajniji glazbenik 20. Stoljeća, onda je jasno da se radi o muzičarima najviše kategorije.

Koncert se temelji na hitovima koje je Prince plasirao tijekom svoje suradnje s NPG poput ‘Diamonds and Pearls,’ ‘Gett Off’, ‘Cream’ ‘7,’ i ‘Sexy MF’ te hitovima koji su osvajali ljestvice prije NPG-a poput ‘1999,’ ‘Let’s Go Crazy’, ‘Pop Life’, ‘Sign O’ The Times’, ‘Purple Rain’, ‘U Got The Look’ i ‘Kiss’.

Prince bio poznat po svojim nastupima uživo i uvijek je bio okružen sjajnom sviračkom ekipom, njegovi koncerti odraz su suradnje s glazbenicima koje je odabrao i zato su upravo live svirke ono što je bio njegov najjači adut.

Ulaznice za ovaj koncert koji nam donosi Musicology Barcaffe Sessions mogu se kupiti na prodajnim mjestima sustava Enrtiro kao i online, a s obzirom na to da je iskazan veliki interes, svoju ulaznicu nabavite na vrijeme.

Kao dodatak cijelom doživljaju, u petak je izašlo ekskluzivno reizdanje legendarnog albuma „1999“ s kojeg će se također čuti najveći hitovi na ovom koncertu.

ZA DODATNE INFORMACIJE POSJETITE:
www.newpowergeneration.net

VAŽNE INFORMACIJE:

Mjesto: Tvornica Kulture
Datum: 15. Prosinca 2019. 21:00h
Cijena ulaznica: 150 kuna
Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Entrio na www.entrio.hr te na svim Entrio prodajnim mjestima.