Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Music Is A Universal Language poster

Nakon Ivanovog gostovanja u talk show-u Priča o bluesu moglo se zaključiti samo jedno. Ili više toga. Bilo kako bilo, Ivan je pravi, iskreni i dakako glazbeno produhovljeni country - blues gitarista i autor, što ni ne čudi jer je uz to vrlo skroman i iskren čovjek.

Riječ dvije o ovom sjajnom glazbeniku pročitajte u nastavku, a svi zainteresirani za njegov nastup mogu doći u srijedu 8. 1. u 21:30 kada kreće kratki dokumentarni film "Glazba je univerzalni jezik", nakon kojeg slijedi koncert od 22 sata.

Ulaz je slobodan, uz dobrovoljne donacije.

„Glazba je univerzalni jezik“ - „Music is a universal language“

Kratki dokumentarni film „Glazba je univerzalni jezik” predstavlja nesvakidašnju priču o regionalnoj i kantautorskoj sceni. Akteri ovog filma dio su glazbenog i pjesničkog kolektiva poznatog pod imenom Novi Odmetnici, upoznajemo ih iz perspektive engleskog novinara koji već godinama piše kolumnu Continental Drift za glazbeni magazin Rock’n’Reel. Rasuti po zemljama bivše Jugoslavije, njihovo jedinstvo, zajednički duh i snaga muzičkog izraza, otvaraju engleskom novinaru skrivena vrata jedne nove neistražene kulture. Film je svoju svjetsku premijeru imao na Arpa internacionalnom festivalu u Hollywooduu te je prikazivan na mnogim festivalima u regiji. Režija: Miloš Drobnjaković (Srbija). Produkcija: Niobids Production (2013).

Trajanje: 15 min