Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Večerašnji koncert Taliba Kwelija u zagrebačkom Vintage Industrialu je otkazan. Menadžment američkog repera izjavio je da su koncert bili primorani otkazati zbog Talibovih nastalih zdravstvenih poteškoća s glasnicama. Iz istog razloga, navode da su otkazana su i preostala dva datuma europske turneje, u Francuskoj i Švicarskoj.

Organizator koncerta i menadžment trenutno ulažu napore da dogovore novi termin koncerta u Zagrebu o čemu će obavijestiti čim informacija bude potpuna. O otkazanom koncertu, oglasio se putem menadžmenta i sam Talib Kweli:

To My Fans in Zagreb Croatia, I am sorry that I will have to reschedule my show tomorrow that I know many of you were looking forward to. In order for me to give you the best possible show i must take care of my health first. We are working on rescheduling this show, and I will be back soon to rock with you. One - Talib Kweli

Povrat novca na kupljene ulaznice započet će već sutra, u ponedjeljak, 10. veljače, i trajat će do 10. ožujka. Ostvaruje se na prodajnim mjestima gdje su ulaznice bile i kupljene (Dirty Old Shop, Vintage Industrial/GRIF). Povrat novca za ulaznice kupljene u Entrio sustavu (online na www.entrio.hr ili offline na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 20. ožujka.