Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ivan Grobenski poznat je na sceni kao član i frontmen umjetničkog Moskau, ali tek u projektu iza vlastitog imena i prezimena skida sve maske i donosi svoju najizravniju i najiskreniju glazbu dosad.

Njegov prvi album Lessons in "Life and Love" s pravom je dočekan hvalospjevima regionalne kritike, budući da predstavlja sam vrh ovdašnjeg kantautorskog outputa prošle godine, a lo-fi produkcija produbljuje osjećaj izravnosti ovog konfesionalnog materijala koji na trenutke može zazvučati poput nečega što bi Lou Reed pisao skidajući se s dopa.

Grobenski aktivno surađuje i s ostalim glazbenicima na sceni (Gentleman, Dimitrije Dimitrijević itd.), a producent je i nekoliko izdanja (Klinika Denisa Kataneca – Nikta Zorja, Dimitrije Dimitrijević – Južno EP; Ponestaće EP i Demoler Demoler - Demoler). U 2018. godini izlazi drugi studijski album "On Death & Other Problems", a početkom ove godine i live album "Ivan Grobenski & The Broken Heavenly Orchestra Live From Hell" koji najavljuje i neki novi glazbeni smjer budućih izdanja.

Vrata Kluba kulture otvaramo u 21 h, koncert počinje u 22 h, a nakon koncerta slijedi rock/metal slušaona svima već poznatog križevačkog DJ-a Lungy-ja.

Koncert će se održati u subotu, 15. veljače u 21, a ulaz je besplatan.