Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Legendary festival u svom četvrtom izdanju dovodi još jednog velikana njemačke trance scene - ATB-a, koji će premijerno nastupiti u Hrvatskoj, 29.02.2020. u zagrebačkom Boogaloou.

ATB, producent, DJ i tekstopisac, rođen kao André Tanneberger svoju glazbenu karijeru započeo je 1993.g. u dance glazbenoj grupi "Sequential one“. 1998.g. pokreće solo projekt ATB, a već prvim singlom „9 PM“ („Till I Come“), postigao je zavidan uspjeh te se našao na vrhu britanske ljestvice i ušao u top 10 u mnogim drugim zemljama svijeta.

Svoj niz nastavlja dojmljivim hitovima poput „Ecstasy“, „Let U Go“, „What About Us“ i „When It Ends It Starts Again“ te hitom "Marrakech" koji je bio korišten kao glazba u filmu "Mindhunters". Njegova izvrsnost nagrađena je mnogim zlatnim i platinastim nagradama, a može se pohvaliti i konstantnom prisutnošću na prestižnoj DJ Mag Top 100 ljestvici već desetljeće i pol.

Jedan je od rijetkih koji je izašao s njemačke klupske scene i postao svjetska superzvijezda, od Australije do Azije, Meksika do Europe i Rusije!

U subotu će prvi put nastupiti pred zagrebačkom publikom u klubu Booglaoou, gdje će mu se pridružiti RODG, Corti Organ, Maarten de Jong, Reconceal, ACS, Magappo i Damien.

Ulaznice za ovo legendarnu večer dostupne su putem Entrio sustava po cijeni od 180 kn te VIP po cijeni od 250 kn. Cijena ulaznice na dan koncerta, na ulazu 180kn.