Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Zbog izvanrednih prilika i propisanih mjera opreza iz kluba Močvara javljaju kako su prisiljeni prilagoditi se okolnostima te da će koncert Chrisa Eckmana, predviđen za 26. svibnja, biti sjedeći i održat će se na terasi kluba. Početak koncerta predviđen je za 20:00 sati.

Kapacitet sjedala je limitiran na samo 50 mjesta koja će biti raspoređena na način da će biti određeni broj samostalnih stolica, kao i stolova s dva, tri i četiri mjesta, a ulaznice će na taj način biti i prodavane.

Ukoliko se prvo rasprodaju ulaznice za samostalne stolice ostat će opcija za kupnju više ulaznica za stolove, što znači da će zapravo jedna osoba kupiti ulaznice za svoje društvo koje će biti smješteno za istim stolom.

Močvara je 12.3. bila prisiljena zatvoriti svoja vrata publici i programima u klubu, međutim odustajanje od djelovanja nije im bila opcija i već su istog dana predviđeni koncert organizirali u online formi. Ubrzo nakon toga počeli su održavati svakodnevni online program uz koncerte, tribine, kazališni pa čak i dječji program.

U sklopu Začarane Močvare, uz Chrisa Eckmana, koncert će održati i slovenski duo Anja Kravanja & Samo Kutin, jedni od najznačajnijih predstavnika kreativne struje slovenske glazbene scene u okrilju žanrova poput folka, alternativnog rocka, impro i eksperimentalne glazbe.