Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Projekt Ilica: Q'Art će i u rujanskom izdanju, u nedjelju 13. rujna, zaustaviti tramvajski promet kako bi građani uživali u iličkom šušuru, ali i zaplesali na tračnicama na čak šest lokacija na kojima će nastupiti vrhunski jazz izvođači i drugi glazbenici.

Dio glazbenog programa za kojeg će zadužen biti bend Milk s Majom Rivić, održat će se već u subotu, 12.rujna u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti gdje će ovi sjajni muzičari imati dva sessiona. Prvi od 18:30h prije zagrebačke premijere predstave “Višnjik” kazališta Gavella, dok će nastavak uslijediti u 22:00h po završetku predstave.

U nedjelju, 13. rujna, tijekom dana, razne lokacije na iličkim tračnicama bit će pozornica za Oridano Gypsy Jazz Trio, Bruna Matić Kvartet te SOULBeat s iznimnom soul vokalisticom Ivanom Galić.

program

Sjajnom atmosferom na svojoj improviziranoj, na tračnice proširenoj terasi, popularni Eliscaffe građane će počastiti nastupom poznatih DJ-a: Dine Milića, Marijana Felvera, Zorana Lazeta, a i sam vlasnik Nik Orosi će stati za DJ pult povodom 15. rođendana ovog kvartovskog kafića. Goran Ilić i Branimir Komesar na gitarama na dvije različite lokacije te muzička škola Bonar koja će sa svojim programom započeti odmah po otvaranju događanja, nesumnjivo će zagrijati atmosferu u danu u kojem se najavljuje sunčano i toplo vrijeme u kojem će uživati građani koji će se, nadaju se organizatori, motivirani bogatim i raznovrsnim programom događanja, kao i za prošlih izdanja projekta, zadržati na Ilici te “minglanjem” oživjeti srce grada.

Ovo izdanje Projekta Ilica: Q'Art čiji su partneri: kazalište Gavella, Akademija likovnih umjetnosti, HDLU, TTF, Zagrebački holding, Ožujsko pivo, adidas i HDS ZAMP, glazbenim nastupom u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti zatvorit će Ivan Kapec Quintet koji će također kao i kolege u subotu, nastupiti u dva sessiona. Od 18:30 do 19:30h, a potom ponovo od 22:00h po završetku izvedbe predstave “Višnjik” kazališta Gavella.

 



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima