Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Međunarodni blues kamp održat će se ove godine od 24. do 28. kolovoza u Čigoču. Sedmo izdanje uključuje odličan glazbeni program i Kids blues camp, a danas su predstavili i program.

UTORAK, 24 8. (Otvaranje blues kampa)

NORMAN BEAKER TRIO, UK

Legendarni blues gitarist, vokalista i tekstopisac, koji je na britanskoj blues sceni uključen od ranih 1970-ih. Norman Beaker surađuje, svira i snima s mnogim svjetskim zvijezdama bluesa, uključujući Grahama Bonda, Jacka Brucea, Chucka Berryja, Jimmyja Rogersa, Alexisa Kornera, Buddyja Guya, Lowella Fulsona, Fentona Robinsona i B. B. Kinga. Beaker je redovito gostovao s Chrisom Farloweom, Larryjem Garnerom i Van Morrisonom. Sudjelovao je na mnogim snimanjima, uključujući Jack Bruce, Lowell Fulson, James Booker i Van Morrison. U siječnju 2017. Norman Beaker je primljen kao "Legendarni blues umjetnik iz Engleske" u Blues Kuću slavnih registriranu u San Diegu u Kaliforniji.

SUUNYSIDERS, Zagreb

Najpoznatiji domaći blues sastav Sunnysiders, predvođen karizmatičnim Borisom Hrepićem – Hrepom iz Daleke obale i Antonijom Vrgoč – Rolom, uz plesne bravure Ante T-Bon Hrepića, promoviraju svoj 4. studijski album “The Bridges” (Mostovi)

SRIJEDA, 25. 8.

KELLY'S LOT, USA

Američki blues duo koji su prije 27 godina osnovali gitarist Perry Robertson i pjevačica Kelly Zirbes. Akustičnu varijantu bluesa prezentiraju diljem svijeta, a njihov aktualni album "Where And When" u samom je vrhu blues radijskih ljestvica.

TOMISLAV GOLUBAN, ZG, najbolji Hrvatski usno harmonikaš

GRUPA „TRIO QUATRO“ Sisak

Četvrtak, 26. 8.

„4TOWNERS“ BEND, Toni Janković, Srđan Jug, Boris Hrepić Hrepa, Robert Krkač, Miro Dimić (dugogodišnji blues&rock bend sastavljen od učitelja Poprock škole)

„ČIGOČ ALL STARS BAND“ DEJAN NIKOLIĆ, bubnjevi – BG, GOJKO TOMLJANOVIĆ, klavir, IVICA PREMELČ, sax, Boris Hrepić Hrepa bass i gosti iznenađenja. (bend sastavljen od mentora kampa, vrhunskih internacionalaca)

PROMOCIJA ALBUMA I SPOTA POPROCK ŠKOLE „Muzika je ključ“

Aautorski album i DVD, u izdanju CR povodom petnaest godina rada poprock škole. Na albumu učestvuju uz polaznike poprock škole i blues kampa vrhunski bluzeri Hrvatske, koji su ujedno učitelji i mentori u Poprock školi.

Petak, 27. 8.

„TELEFON BLUES BAND“ & JOE MEIXSNER pijano

Najbolji i najdugovječniji legendarni blues band iz Zagreba predvođen Tomasom Krkačem na bass gitari, uz jedinstvenog Branka Bogunovića-Pifa na gitari i Krešu Randića na bubnjevima. Rory Galager story

LOU PROFA&SAŠA BEGOVIĆ MATOŠKOVIĆ

KIDS BLUES BAND (Bend sastavljen od učenika, polaznika međunarodnog blues kampa)

Subota, 28. 8.

CRY BABIES & PLAGIJATORS

Grupa CRY BABIES dobitnik je ovogodišnje Fenderove nagrade za najbolji klupski bend u Hrvatskoj koji dodjeljuje Mega Muzika.

KIDS BLUES BAND

Svaki dan u sklopu OPG „Tradicija Čigoč“ na programu su blues radionice. Osim glazbenih radionica uz eminentne voditelje, ak. slikare i kipare Ivan Ivoš Ići i Vitold Vito Košir održavaju se i kiparsko likovne radionice za sve učesnike i posjetitelje kampa.

Sve dane održavanja kampa i večernjih koncerata SAVA – STRUG – DELTA – BLUES na relaciji Sisak-Čigoč-Sisak vozi poseban „BLUES BUS“. Polazak u 19 sati ispred Hotela Panonija, a povratak u 01 sat iz Tradicija Čigoč.