Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nekoliko tisuća ulaznica prodano je za četvrto izdanje najljepšeg zagrebačkog WE Love Sound Festivala koji se održava ovaj petak, 17. rujna od 18 sati na Velikom jezeru Jarun. Bit će ujedno ovo najveći Festival s krovom. Naime, kako bi gosti mogli nesmetano plesati i zabavljati se u slučaju lošeg vremena, organizatori su iznad oba glazbena podija postavili krovnu konstrukciju od čak 2500 m2.

Gosti dolaze iz cijele Europe, a najveći broj ulaznica do sada je prodan u Nizozemskoj, Engleskoj, Španjolskoj te zemljama regije kao i Hrvatskoj. Produkcijski elementi Festivala pomno su birani i dat će poseban doživljaj impresivnom line up-u uz koji će se plesati čak 13 sati. Na dva podija nastupaju neki od najpoznatijih techno i house DJ-a svijeta. Ulazak na Festival moguć je uz predočenje EU Covid certifikata ili negativan test, a testiranje je omogućeno i na samom ulazu na Festival.

Prvi će podij tako plesati uz Len Fakia, Pan Pot, Reinier Zonnevelda koji u Zagrebu nastupa po prvi puta. Uz njih nastupaju i Adoo te Dejan Miličević.

Drugi plesni podij zasigurno će biti jedno od najtoplijih mjesta u Zagrebu uz atraktivne The Martinez Brotherse i Loco Dicea. Domaće snage predvode legendarni DJ Felver, a tu su i Kali i Pips.

Ulaznice za We Love Sound Festival gotovo su rasprodane, a mogu se kupiti putem web stranice www.we-love-sound.com ili u sustavu Entrio.hr.