Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Novi Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 16.10.2021. na platou poznatog zagrebačkog Boogaloo Cluba.

Ful Kul Buvljak je jedanod največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, pa i šire, koji okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na tersasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju i piću i glazbi koju će ovoga puta za vas vrtiti DJ Tomi Phantasma. Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati traje će do 17:00 sati, a ulaz je besplatan i slobodan za sve posjetitelje, cjepljene i necjepljene, znaći držimo se „starih“ mjera, a zbog velikog interesa je Ful Kul Buvljak proširen na još dva manja platoa.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno na platou zagrebačkog Boogaloo Clubu. Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju će ovoga puta vrtititi Tomi Phantasma na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set 80’s, new wave, post punk, dark, rock,…. hitova kao i kultnih ali manje poznatih pjesama.

Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja, prošli puta “sold out”, a ovoga puta je bio “sold out” odmah po objavljivanju novog datuma tako da će ovoga puta biti otvorena još dva manja platoa, bočni plato, lijevo od ulaza po stepenicama koji gleda na samu ulicu kao i na sam doljni plato na samom ulazu na glavni plato! Također je i sama kvaliteta ponude na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,… a za što su najviše zaslužni sami izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati, a i publika je fantastična, tako da vam je uz dobar shoping zagarantirano i zanimljivo druženje i zabava.

Ful kul buvljak je koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže u subotu 17.10.2021.. na Ful Kul Buvljaku.

Pored klasičnog buvljaka je na Ful Kul Buvljaku poseban prostor namjenjen za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije. Ovoga puta je najavljen i štand sa raznovrsnim motivima majica rock, metal, punk, dark i inih bandova po promotivnoj cjeni.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo,... u odličnoj opuštenoj atmosferi.

Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu i u Facebook eventu.

Organizatori napominju da će zbog mjera sigurnosti tj. razmaka između svakoga štanda morati biti 1,5 metar, kapacitet štandova bit će smanjen pa apeliraju da se požurite s rezervacijama.

Ulaz je besplatan i slobodan i za cjepljene i za necjepljene.