Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Šibenski Regius festival svoje jubilarno deseto izdanje proslavit će od 7. do 9. srpnja 2022. Povodom jubileja organizatori najavljuju broje novosti i promjene koncepta.

Tako će ovaj dugogodišnji šibenski glazbeni projekt po prvi put trajati tri dana, a započet će velikim koncertom otvorenja, 7. srpnja na najljepšoj pozornici na Jadranu – Tvrđavi sv. Mihovila. Nakon toga program se nastavlja na čarobnoj lokaciji Martinska nasuprot Šibenika gdje će sve posjetitelje uz odličnu glazbu, uživati u kampu guste borove šume i skrivenim plažama s pogledom na staru gradsku jezgru, kako najavljuju iz PARK organizacije.

Ove godine odgodili smo zamišljeno deseto izdanje festivala za iduće ljeto, što nam je dalo vremena i kreativnosti da ga dogodine napravimo u punom sjaju. - govori Igor Bergam iz organizacijskog tima festivala. Bergam je kazao kako će novo festivalsko iskustvo obuhvatiti odličnu glazbu, sunce, more, kupanje i kapiranje, a sve započinje na Mihovilu.

Za novi vizualni identitet festivala zaslužna je podgorička ilustratorica i influencerica Andrijana Vešović koja je regionalno poznata pod pseudonimom Zombijana Bones.

Od danas su u prodaji limitirane i povoljne “Blind” ulaznice za festival koje se mogu do 1.1.2022. kupiti putem Entrio sustava.