Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

S prvim danima lipnja klupska sezona zatvara svoja vrata i koncertna zabava seli na vanjske/otvorene lokacije. Nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvog izdanja programa Music ON! vrijeme je za njegov nastavak.

Veliki open-air koncert predvode domaćini: indie rock prvaci Jonathan.

Jedan od najboljih live bendova regije, što je potvrđeno i nedavnom Rock&Off nagradom za najboljeg koncertnog izvođača pripremaju poseban set koji će uključiti i materijal s nadolazećeg albuma. Domaći dečki na domaćem terenu uvijek daju još više!

Napokon u Rijeku stižu i dobitnici Porina u kategoriji najboljeg alternativnog albuma za prošlu godinu, Porto Morto. Iza imena krije se sedmerac čiji je glazbeni smjer teško definirati, no kada bi to pokušali mogli bi reći da se temelji na mješavini progresivnog popa, art rocka i indie elektronike. Prepoznatljivost grade i po naglašenom vizualnom izrazu koji je u detalje razrađen u videospotovima i na pozornici. Nagrađenim albumom"PORTOPOP" definirali su novi zvuk, novi scenski identitet, ali i novu eru svoje karijere.

Koncert otvara kvarnerska funk reprezentacija Grapevine Babies koji osim već uigranih plesnih kombinacija s sjajnog debi albuma "Funkle Ben's Sex Potion" publiku časte i s nekolicinom novih pjesama.

Na novoj lokaciji, nova tri benda spremaju još jedan nezaboravan glazbeni tulum za sve generacije! U srijedu, 8.6. dvorište PIK-a (Krešimirova 26) je centar glazbe.

Ograničen broj ulaznica je pušten u prodaju i dostupan preko sustava Entrio i u Dallas music shop Rijeka (Splitska 2a). Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 80,00 kn, a na dan koncerta cijena se diže na 105,00 kn.

IzvještajiPlacebo + Jonathan na Šalati


Habib Koite nastupio na 4. Backstageu


Inciter predstavili novi album u Hard Placeu


Novigrad je postao dom bluesa


Konstrakta u Zagrebu


Kids form the sky u Močvari


Dark alternativa u Boogaloou


Prepuna pulska Arena ispratila odlazak velikana


Artistični Urban sa svojom četvorkom popunio pulski Kaštel


Zatvoren je INmusic #15


INmusic festival - dan 3.


Drugi dan INmusic festivala


Otvoren je jubilarni 15. INmusic festival


Vlajternativni dokumentarac prikazan u Zadru


Rival Sons - rock je živ i diše punim plućima


Kasabian kao šlag na tortu jubilarnog INmusica


Nick Cave And The Bad Seeds na INmusicu


Njihovo veličanstvo The Killers


Deftones na INmusicu


Gogol Bordello razvalili Main Stage