Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Derivat #04 program festivalskog karaktera, dobre glazbe i druženja održava se 25. 6. 2022. u Zadru na bedemu, Kapetanski park, Ruđera Boškovića 5, u produkciji Teatra VeRRdi.

Program započinje u 18 sati u suradnji sa zadružnom pivovarom Brlog koja organizira Brlog Craft room, prodajni sajam malih proizvođača, OPG-a i rukotvorina uz buvljak. Brlog Craft room smješten je u hladu borova nasuprot pozornice za ugodno druženje i kupovinu uz slobodno kretanje i ulaz za posjetitelje do 20 sati u atmosferi zagrijavanja za koncertni program koji započinje u 20 sati. Svi posjetitelji Brlog Craft rooma u 20 sati biti će zamoljeni da kupljenom ulaznicom za koncert preuzmu svoje narukvice ili napuste događanje. Koncertni program otvara zadarski bend Rich Man u 20 sati. U 20.40 nastupaju gosti iz Zagreba, fantastični bend Seine, zatim također iz Zagreba već dobro poznati Porto Morto u 21.35, a dugo očekivane najveće regionalne zvijezde, zbog kojih u gradu zadnjih dana vlada veliko uzbuđenje, beogradski Partibrejkers nastupaju u 22.45. Za kraj, u techno plesnom ritmu, u 00.15 nastupa majstor bubnja i elektronike Cesar palace iz Berlina. Mole se posjetitelji Derivata da dođu na vrijeme kako bi čuli i uvodne bendove jer su odlični i šteta ih je propustiti i kako bi izbjegli gužve na ulazu zbog velikog interesa publike. Prostor Kapetanskog parka je opremljen šankovima i wc-ima, prostorima za sjedenje i druženje u hladu uz povjetarac sa zadarskog kanala i predstavlja idealno mjesto provođenja vremena u vreloj ljetnoj večeri.

PastedGraphic 1

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji po 110 kn u Trooper baru, Deja brew pubu, Caffe 72 u Zadru i u Pizzeriji Pape u Benkovcu do petka navečer.

Online prodaja do petka navečer putem sustava Entrio.

Ulaznice po cijeni od 130 kn moguće je kupiti na ulazu u subotu od 18 sati.

IzvještajiNovigrad je postao dom bluesa


Konstrakta u Zagrebu


Kids form the sky u Močvari


Dark alternativa u Boogaloou


Prepuna pulska Arena ispratila odlazak velikana


Artistični Urban sa svojom četvorkom popunio pulski Kaštel


Zatvoren je INmusic #15


INmusic festival - dan 3.


Drugi dan INmusic festivala


Otvoren je jubilarni 15. INmusic festival


Vlajternativni dokumentarac prikazan u Zadru


Rival Sons - rock je živ i diše punim plućima


Kasabian kao šlag na tortu jubilarnog INmusica


Nick Cave And The Bad Seeds na INmusicu


Njihovo veličanstvo The Killers


Deftones na INmusicu


Malady Lane prekratko, ali odlično


Gogol Bordello razvalili Main Stage


Royal Blood nastupili na main stageu


fenomenalni rastur World Stagea u ranovečernjim satima