Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dobitnica najstarije hrvatske glazbene nagrade – Music pub, za kategoriju najbolje mlade pjevačice sada je objavila "Kraj mene", najzapaženiji singl s albuma prvijenca "Prvi koraci". Pjesma je to koja je dobila najviše hvale i pozornosti među glazbenim kritičarima i publikom, za koju Pava sada predstavlja spot. Režiju potpisuju Pava i Iva Ćorić, snimanje Denis Radmanić, a glumac u spotu je Matija Režek.

Prošle je godine osigurala svoj prvi diskografski ugovor, objavila prvi album koji je također bio i najprodavaniji album u državi, te postigla radijski uspjeh pjesmama "Dopusti mi", "Horizont" i "Slobodan", koje su svoje mjesto našle i na službenim top-ljestvicama. Njezin album bio je i jedini debitantski naslov koji je došao na sam vrh liste u 2022. godini.

"Lako možemo reći samo još jedan single u nizu, 6. po redu, ali ovaj je po puno toga drugačiji od ostalih. Ovo je pjesma kojom ću zatvoriti poglavlje svog prvog albuma 'Prvi koraci'. Ovo je pjesma koju ljudi već znaju i koju su sami odabrali da bude sljedeći singl. Iako sam jako voljela 'Kraj mene', imala sam osjećaj da neće zapeti za uho većini ljudi, ali me publika u potpunosti razuvjerila.", rekla je Pava.

O "Kraj mene" se pričalo s epitetima nakon objave albuma jer je dojam da će baš ta pjesma istaknuti Pavu kao vrhunsku kantautoricu nove generacije. Uspoređivali su ju s Nenom Belanom, s Norah Jones, grupom Elemental, a pjesmu "Kraj mene" s najboljim pjesmama Parnog valjka.

"Kao sve moje pjesme do sad, ovu također prati videospot, ali ovaj put, taj videospot sam režirala ja. Kažu da kad radiš sam za sebe naučiš nositi puno kapa i u potpunosti se slažem. Svakim projektom gradim sebe i proširujem si vidike, nadam se da publika to vidi i cijeni.", objasnila je svestrana pjevačica.

Retro prizvuk i vokal zarazne energije ostavljaju dojam lakoće pjevanja koja će označiti pjesmu uspješnicom. Omiljena pjesma publike dočekala je svoj zasluženi epilog. Glazbu i tekst napisao je Đuro Ravenšćak, a na aranžmanu je radio cijeli mali tim ljudi: Đuro Ravenšćak, Petak Ivkić, Lovro Knežević, Domagoj Čondrić, Boris Kapetan.

IzvještajiSve samo ne Luzeri u Klubu kulture


Prigušeni taktovi glazbenog „fusiona“ Chuia u pulskom Kotaču


Josipa Lisac obilježila 50 godina "Dnevnika jedne ljubavi"


Švesterovo u Tvornici


Moćan i energičan Zoster rasplamsao Tvornicu


Sunnysiders u SAX!-u promovirali album "27 Stitches"


KBO! nastupio u Tvornici


U lisinskom održan Symphonika On The Rock


Galerija fotografija: (ne)normalni u Tvornici


Bezvremenska Natali Dizdar nastupila u Petom kupeu


Žestoka rock svirka Kojota grmjela Tvornicom


Sjajna Jeboton Fešta u klubu Boogaloo


Urban&4 na samoborskom fašniku


Megadance party pretvorio zagrebačku Arenu u najveću diskoteku u Hrvatskoj


Mangroove - Acoustic special u Klubu Kazališta Komedija


Svemirko i Donkey Hot nastupili u rasprodanom Vintageu


Kaos 696 Winter War 2024 Tour


Galerija fotografija: Wanted Men - Johnny Cash Tribute


Letu Štuke u Sax!-u