Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dobitnica najstarije hrvatske glazbene nagrade – Music pub, za kategoriju najbolje mlade pjevačice sada je objavila "Kraj mene", najzapaženiji singl s albuma prvijenca "Prvi koraci". Pjesma je to koja je dobila najviše hvale i pozornosti među glazbenim kritičarima i publikom, za koju Pava sada predstavlja spot. Režiju potpisuju Pava i Iva Ćorić, snimanje Denis Radmanić, a glumac u spotu je Matija Režek.

Prošle je godine osigurala svoj prvi diskografski ugovor, objavila prvi album koji je također bio i najprodavaniji album u državi, te postigla radijski uspjeh pjesmama "Dopusti mi", "Horizont" i "Slobodan", koje su svoje mjesto našle i na službenim top-ljestvicama. Njezin album bio je i jedini debitantski naslov koji je došao na sam vrh liste u 2022. godini.

"Lako možemo reći samo još jedan single u nizu, 6. po redu, ali ovaj je po puno toga drugačiji od ostalih. Ovo je pjesma kojom ću zatvoriti poglavlje svog prvog albuma 'Prvi koraci'. Ovo je pjesma koju ljudi već znaju i koju su sami odabrali da bude sljedeći singl. Iako sam jako voljela 'Kraj mene', imala sam osjećaj da neće zapeti za uho većini ljudi, ali me publika u potpunosti razuvjerila.", rekla je Pava.

O "Kraj mene" se pričalo s epitetima nakon objave albuma jer je dojam da će baš ta pjesma istaknuti Pavu kao vrhunsku kantautoricu nove generacije. Uspoređivali su ju s Nenom Belanom, s Norah Jones, grupom Elemental, a pjesmu "Kraj mene" s najboljim pjesmama Parnog valjka.

"Kao sve moje pjesme do sad, ovu također prati videospot, ali ovaj put, taj videospot sam režirala ja. Kažu da kad radiš sam za sebe naučiš nositi puno kapa i u potpunosti se slažem. Svakim projektom gradim sebe i proširujem si vidike, nadam se da publika to vidi i cijeni.", objasnila je svestrana pjevačica.

Retro prizvuk i vokal zarazne energije ostavljaju dojam lakoće pjevanja koja će označiti pjesmu uspješnicom. Omiljena pjesma publike dočekala je svoj zasluženi epilog. Glazbu i tekst napisao je Đuro Ravenšćak, a na aranžmanu je radio cijeli mali tim ljudi: Đuro Ravenšćak, Petak Ivkić, Lovro Knežević, Domagoj Čondrić, Boris Kapetan.

IzvještajiChui u Petom kupeu


Mjuzikl "Ljepotica i zvijer"


Lutke na koncu @ Tvornica kulture


Kratko i upečatljivo iskustvo


Bosak & The Second Hand Band Live In Vidra Theater


Lačni Franz u Hard-Placeu


Cinkuši u močvari obilježili kraj godine


Komemoracija u HNK za Massima


Urban&4 u Saxu - sutra ćemo pričati!


Slavonski božićni domjenak na malo drugačiji način


Zagorski pankeri proslavili kraj godine


Partibrejkers u Vintageu


Zeal & Ardor u Močvari


Zimski MUF rastopio Hard Place


Widowspeak supp. Camille Camille


Odinova večer južnjačkog rocka


Vojko V u Tvornici


Stoneraj na najjače


Kries užario prepunu Močvaru


Milky Chance održali koncert u zagrebačkoj Tvornici