Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon rasprodanog prvog koncerta održanog krajem 2022. godine, Filip Rudan se ove subote (4.2.) sa svojim bendom vraća u zagrebački klub Sax!.

Dobitnik nagrade Porin (2022.) u kategoriji Novi izvođač godine, u 2023. zakoračio je s još jednim priznanjem – nagradom Music Pub za najboljeg pjevača koja od 2016. godine nosi naziv „Oliver“, a čime se mladi glazbenik već upisao uz imena kao što su Gibonni i Massimo. Filip Rudan istaknuo je kako mu je iznimno velika čast što je njegov autorski rad priznat od strane struke i kolega, a prilikom dodjele nagrade nije zaboravio na svoje fanove kojima je posebno zahvalio na velikoj podršci. Dodao je da mu je, kao glazbeniku kojem puno znači kontakt s publikom, neopisivo drago što postoji veliki interes za njegovim koncertima. Već ove subote, 4. veljače Filip Rudan s publikom će se družiti na novom koncertu u Saxu.

S već prepoznatljivim kantautorskim potpisom, upečatljivim vokalnim izražajem i emotivnim sviranjem gitare, Filip Rudan očarao je ne samo domaću publiku već i slušatelje diljem svijeta. Na svojem glazbenom putu može se pohvaliti uspješnim autorskim radom, pjesmama „He's Not The One“, „Razine” i „Girl With The Brown Puppet“, koje su, uz sjajnu podršku domaćih i regionalnih radio stanica, odmah pronašle put do slušatelja. Singlovi paralelno bilježe sjajne rezultate na glazbenim platformama, dok na društvenim mrežama i službenom YouTube kanalu redovito pristižu pohvale sa svih strana svijeta: od Hrvatske i regije preko europskih zemalja do Brazila, SAD-a, Sirije, Šri Lanke pa i daleke Australije! Pažnju je pak privukao već sudjelovanjem u The Voice Hrvatska („Lovely“ duet bilježi preko 60 milijuna pregleda) nakon čega je debitantsku pjesmu „Blind“ (objavljenu i verziji na hrvatskom, „Kad Me Svojim Nazvala“) predstavio na Dori 2021. godine gdje se kao novo lice istaknuo kao jedan od favorita publike. Širu javnost i domaće medije posebno je impresionirao izvedbama u Areni Zagreb i pulskoj Areni gdje se kolegama glazbenicima pridružio na koncertima održanima u čast Akiju Rahimovskom.

Ulaznice za koncert 4. veljače u Saxu mogu se kupiti na blagajni kluba za vrijeme radnog vremena.

IzvještajiSve samo ne Luzeri u Klubu kulture


Prigušeni taktovi glazbenog „fusiona“ Chuia u pulskom Kotaču


Josipa Lisac obilježila 50 godina "Dnevnika jedne ljubavi"


Švesterovo u Tvornici


Moćan i energičan Zoster rasplamsao Tvornicu


Sunnysiders u SAX!-u promovirali album "27 Stitches"


KBO! nastupio u Tvornici


U lisinskom održan Symphonika On The Rock


Galerija fotografija: (ne)normalni u Tvornici


Bezvremenska Natali Dizdar nastupila u Petom kupeu


Žestoka rock svirka Kojota grmjela Tvornicom


Sjajna Jeboton Fešta u klubu Boogaloo


Urban&4 na samoborskom fašniku


Megadance party pretvorio zagrebačku Arenu u najveću diskoteku u Hrvatskoj


Mangroove - Acoustic special u Klubu Kazališta Komedija


Svemirko i Donkey Hot nastupili u rasprodanom Vintageu


Kaos 696 Winter War 2024 Tour


Galerija fotografija: Wanted Men - Johnny Cash Tribute


Letu Štuke u Sax!-u