Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Zagrebački garage rock duo DJECA! i slovenski bend Joker Out nastupit će u subotu, 27. svibnja kao gosti na rasprodanom koncertu Buč Kesidija na stadionu Šalata.
Bruno Žabek i Benjamin Mjeržva svoju su potrebu za stvaranjem buke pretvorili u dvočlani autorski rock projekt. Nakon što su savladali sve prepreke koje su im se našle na putu, svoju su trogodišnju glazbenu viziju počeli ostvarivati u prvoj polovici 2022. godine kada su svoj žestoki zvuk predstavili singlovima "Ti imaš sve" i "Seljačka buna". Album prvijenac „KAD ČUJEŠ OVAJ ZVUK“ objavili su 11. studenoga i za njega kažu da je pretežito divlji, na momente inspiriran prljavim hip hop grooveovima s jednom opasnom 'diskosynthljubavnom' pjesmom "Želim s tobom sve" na kojoj su surađivali s Anjom Papom i Lukom Vidovićem iz sestrinskog benda pocket palma s kojima često i nastupaju. Album su snimili u RSL Production Studiju u Ljubljani uz pomoć Bojana Pahljine i Damira Rončevića, dok miks i master potpisuje svestrani eklektični glazbenik Niko Potočnjak. Uz album, isti su dan objavili i svoj treći singl ''Kuća straha''.
Kao posebni gosti na Šalatu stiže i Joker Out, najpopularniji slovenski rock bend. Grupa, osnovana 2016. dosad je objavila dva albuma - „Umazane misli“ i „Demoni“ i u potpunosti osvojila susjednu državu, ali i pokazala velik internacionalni potencijal. Osim što su predstavljali svoju zemlju na netom održanom Eurosongu i imaju uplaniran veliki jesenski koncert u dvorani Stožice, najvećoj u Sloveniji, Joker Out upravo su objavili duet „New Wave“ s rock ikonom Elvisom Costellom. Uz grupu DJECA! na Šalati će svirati i najpopularniji slovenski rock bend Joker Out. Vrata stadiona Šalata otvorit će se u subotu, 27. svibnja u 18:00h. Djeca! će svoj nastup započeti u 19:00h, Joker Out u 20:00h, a Buč Kesidi u 21:00h.

IzvještajiBuč Kesidi na Šalati: rock koji rasprodaje dvorane


Povratak Josipe Lisac u Lisinski


Goran Bare i Majke „pokorili“ Split


Bluzy Threesome u Koprivnici predstavili debitantski album


Ansambl Lado i Borna Šercar's Jazziana Croatica nastupili u Splitu0


Sea Star 2023. - dan drugi


Sea Star 2023. - Dan 1.


"Queen: Bohemian Rock Symphony" u Zagrebu


Valley Of The Sun - High Priests Of Hellish Riffs


40 godina W.A.S.P.-a u Kinu Šiška


Bajaga i Instruktori vratili toplinu hladnom proljeću


Večer ugodnih glasova u Močvari


Donny McCaslin Quartet nastupio na 14. Jazzg


Sjajna glazbeno-plesna večer u izvedbi Simfonijskog orkestra HRT-a


The Mission u Boogaloou


Roger Waters u Budimpešti


Repetitor u Tvornici kulture


Black Coffee nastupili u Šibeniku


Goran Bare & Majke bacili Karlovčane u trans


Gretta Iluzija ili povratak u stvarnost, nadam se drugome