Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ni dvanaest sati nije prošlo otkako je nakon objave rasprodan njihov koncert u Čakovcu 2. Travnja. Samo dan nakon, 3. travnja, nastupaju u Lisinskom. I kao i svake godine, rasprodali su cijelu dvoranu. U čemu je tajna njihove popularnosti?

Bez obzira volite li zborskom pjevanje ili ne, donosimo sedam razloga zašto Perpetuum Jazzile morate poslušati uživo.

1. Jedni su od najboljih vokalnih skupina na svijetu. Perpetumm Jazzile impresioniraju svojom izvanrednom vokalnom tehnikom, uključujući precizne harmonije, snažne vokalne linije i dinamične solističke izvedbe.

2. Viralna popularnost - njihovi glazbeni spotovi često su na popisu top 40 najpopularnijih videa na YouTubeu privlačeći pažnju diljem svijeta, a pjesma Afrika skupila je nevjerojatnih 23 milijuna pregleda. Virilna popularnost odvesla ih je na renomirane pozornice diljem cijelog svijeta.

3. Inovativni aranžmani bez korištenja instrumenata! Grupa stvara jedinstvene aranžmane poznatih pjesama koje svi znate, koristeći samo vokale kako bi stvorili kompleksne i bogate zvučne pejzaže koje morate doživjeti!

4. Svjetska reputacija Kvaliteta i svjetska prepoznatljivost odvela ih je na nastupe diljem svijeta na renomiranim eventima popust Disney (Pariz), UEFA-u , Rotary Int. SAD UN za GS Ban Ki Moon ENEL te na predstavljanju Pirellijevog kalendara

5. Repertoar: njihov repertoar obuhvaća širok raspon žanrova, uključujući popularnu glazbu, jazz, gospel, blues..što znači da će svatko pronaći nešto što mu se sviđa. Isto tako pjevaju na gotovo svim jezicima…

6. Nesvakidašnje i nezaboravno iskustvo - energija i doživljaj kakav sinergija ove ekipe donose na pozornici; puno emocija, zabave i glazbene izvrsnosti držat će vas očarane i nakon što završi posljednja note.

7. Novi repertoar - On koji su bili na njegovom koncertu - ne brinite, Perpetuum Jazzile pripremili su novi album “ Smel like…” kako bi osvježili svoju set listu!IzvještajiGlenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split


ekstaza u Tvornici na promociji novoga albuma Jonathana


Brkovi potpisivali vinil u Dirty Old Shopu


Bajaga i Instruktori u Tvornici


Galerija fotografija: Ozric Tentacles i Silas & Saski


Finntroll, Metsatöll i Suotana u Vintageu


Galerija fotografija: Ljetno kino u klubu Sax!


Galerija fotografija: Gajnice vrište


Silovita nesebičnost Manntre


Jelusick u riječkom Pogonu kulture - Ima li nade za nas?


Jelusick u Tvornici kulture


Savršeno pakleno uz Savršene Marginalce u rasprodanom Vintageu