Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zamišljen kao jedinstveni festival koji slavi sound system kulturu i glazbu, Sea Sound će se odvijati na pet pozornica. Svaka od pozornica zastupat će drugu vrstu glazbe, a ona će se čuti preko unikatnih, ručno rađenih, sound systema.

Tako da će Martinska od 18. do 21. srpnja biti prošarana magičnim kutijama te još magičnijim zvukovima koji iz njih izlaze. Svih pet pozornica bit će strateški raspoređeno na festivalskoj lokaciji: Live Sound, Dub Sound, Bass Sound, Electro Sound i Roots Sound. Pozornice će svojim pozicijama činiti jedinstveno ‘sound system naselje’ kojim će publika cirkulirati i uživati u različitim vrstama bass (i druge) muzike koje će predstavljati i brojni crewovi, kao i pojedini izvođači.

Sea Sound sound systems

Svaka pozornica Sea Sound Festivala imat će vlastiti sound system koji će ga napajati. Na Martinsku, poluotok nasuprot Šibenika, dovodimo ukupno pet sound systema: Prevara Sound System, Trokut Audio, Roadtripper Sound System, Vibration Addict Sound System i Seasplash Sound System.

Ulaznice za Sea Sound

Osim pozornica i sound systema najavljeni su i prvi izvođači na Sea Sound Festivalu: Vibronics feat. Vanya O & Danniella Dee, Paolo Baldini DubFiles, Deekline, Wicked Dub Division, One Dread te Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena.

U prodaji su festivalske 'Early Bird' ulaznice, popularne 'Ranograbilice' po cijeni od 55 eura. dostupne putem poveznice. Ulaznice je moguće kupiti i na svim prodajnim mjestima (online i fizičkim) platforme Entrio kao i Core Event. Uz festivalsku ulaznicu svaki posjetitelj ima pravo i na korištenje festivalskog kampa na lokaciji koje je uračunato u cijenu.IzvještajiGlenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split


ekstaza u Tvornici na promociji novoga albuma Jonathana


Brkovi potpisivali vinil u Dirty Old Shopu


Bajaga i Instruktori u Tvornici


Galerija fotografija: Ozric Tentacles i Silas & Saski


Finntroll, Metsatöll i Suotana u Vintageu


Galerija fotografija: Ljetno kino u klubu Sax!


Galerija fotografija: Gajnice vrište


Silovita nesebičnost Manntre


Jelusick u riječkom Pogonu kulture - Ima li nade za nas?


Jelusick u Tvornici kulture


Savršeno pakleno uz Savršene Marginalce u rasprodanom Vintageu