Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dvoje ljudi koji vladaju svjetskom techno scenom dolaze u Zagreb na proslavu 20 godina We Love Sound brenda u klub Boogaloo u subotu, 20. travnja. Oboje su jako dobro poznati hrvatskoj publici. Proljetni je ovo spektakl koji će itekako obogatiti ponudu urbane zabave ovog proljeća. Na za to posebno produkcijski uređenoj pozornici, nastupaju Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, ZIP te Mariano Mateljan.

Ricardo Villalobos je neprikosnoveni kralj techno glazbe. Ima posebno mjesto na svjetskoj sceni elektroničke glazbe. Poznat je po svojim osebujnim DJ setovima. Oni se mogu definirati samo kao vožnja kroz razne žanrove elektronike, ali i razne vremenske periode. Mnogim DJ-ima i producentima diljem svijeta Ricardo predstavlja vječnu inspiraciju, a posjetiteljima nezaboravno iskustvo uživanja u kvalitetnoj glazbi. U Hrvatskoj je nastupao nekoliko puta, a za zagrebačku ga publiku vežu lijepe uspomene. Jedan je od najkarizmatičnijih osoba te najsvestranijih i najcjenjenijih umjetnika koji već godinama ekskluzivno nastupa u Zagrebu za We Love Sound obitelj.

Energična Sonja Moonear rođena je u švicarskim Alpama. Već se u svojoj četvrtoj godini susrela s klavirom, koji je kasnije, uz klasičnu glazbu i studirala na glazbenoj akademiji. Osim studija klasične glazbe, Sonja je bila u potrazi za drugim glazbenim stilovima. Često ispred svog vremena, kao velika obožavateljica Davida Bowieja, u kasnim osamdesetima, Sonja se infiltrirala u ženevsku i njemačku klupsku scenu te zaronila u vrtlog elektronske glazbe. Redovno nastupa na brojnim svjetskim festivalima i prestižnim klubovima. Nastup u Zagrebu iščekuje s velikim nestrpljenjem, a na njega dolazi s festivala u Japanu. Ona je majstor svog posla koja je zaslužna za mnoštvo nezaboravnih noći We Love Sound događanja.

Uz ove vrsne artiste, po prvi put u Zagreb dolazi ikona berlinskog underground techno svijeta, pasioniran kolekcionar gramofonskih ploča i izvođač zaslužan za neke od najboljih afterpartija na Sonus festivalu – Zip. Domaću scenu predstavit će jedan od fanovima omiljenih izvođaca na hrvatskoj sceni - Mariano Mateljan.IzvještajiGlenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split


ekstaza u Tvornici na promociji novoga albuma Jonathana


Brkovi potpisivali vinil u Dirty Old Shopu


Bajaga i Instruktori u Tvornici


Galerija fotografija: Ozric Tentacles i Silas & Saski


Finntroll, Metsatöll i Suotana u Vintageu


Galerija fotografija: Ljetno kino u klubu Sax!


Galerija fotografija: Gajnice vrište


Silovita nesebičnost Manntre


Jelusick u riječkom Pogonu kulture - Ima li nade za nas?


Jelusick u Tvornici kulture


Savršeno pakleno uz Savršene Marginalce u rasprodanom Vintageu