Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

masu usmr 1

Nakon uspješnog prvog izdanja prošle godine, MASU - Festival Kulture Mladih se vraća u Makarsku kako bi proslavio kreativnost, glazbu i mlade talente. Ovaj jedinstveni događaj, koji je nastao kao inicijativa studenata s područja Makarske rivijere i Udruge Studenata Makarske Rivijere, ponovno će obogatiti kulturnu ponudu grada i stvoriti tradiciju za buduće generacije.

MASU je više od samo festivala. To je harmonija mladih ideja i energije, gdje se susreću raznolike umjetničke forme kako bi oblikovale novu dimenziju kulturno-društvenog života. Koncept festivala, osmišljen od strane studenata i vođen njihovom strašću, predstavlja autentičan glas nove generacije.

Ovogodišnje izdanje festivala donosi bogat program koji obuhvaća koncerte popularnih bendova, likovne radionice, predavanja o važnosti mentalnog zdravlja, plesne radionice, izložbe i video projekcije. Festival ove godine ima dodatnu ambiciju - razbijanje tabua vezanih uz mentalno zdravlje. Kroz organizaciju radionica i predavanja na ovu temu, želimo potaknuti otvorenu raspravu i pružiti informacije o važnosti mentalnog zdravlja. Grad Makarska će postati pozornica za mlade tijekom tri dana postsezone, od 11. do 14. rujna, a središnji događaji će se odvijati na lokaciji Spomenik Revolucije - Zvjezdarnica.

Osim glazbenog programa, festival će ugostiti izložbu studenata likovne akademije s Makarske rivijere, pružajući podršku mladim umjetnicima. Također će biti oslikavanje murala od strane studenata akademije, koji će autentično prikazati život i duh Makarske Rivijere. Svaki detalj bit će priča za sebe, otkrivajući ljepotu i slojevitost ovog područja.

Radionice će biti dostupne svim građanima i posjetiteljima, nudeći priliku za učenje i stvaranje zajedno.Izvještaji$ich+Dvorac u Klubu kulture


Mortal Kombat na kućnom pragu


Rod Stewart u Ljubljani


Zagrebački kultni klub ugostio mlade nade glazbene scene


Još jedna uzbudljiva večer Vrela zvuka: Magalí Sare i Manel Fortia


Gipsy Kings ispunili zagrebačku Arenu latino zvukovima


Galerija fotografija: Foncedalle, GØK2, Host Unknown


Krankšvester tradicionalno odlični u Vintageu


Chris Botti potvrdio svoju veličinu


Valhalla MUF 2024.


Symphonika On The Rock i treći put u Lisinskom


U klubu Boogaloo održan ZMF Media dan


Camille Bertault Quintet oduševio Tvornicu


Sjajan koncert The Tiger Lilliesa u Kinu SC


Trap Takeover na jednu večer preuzeo Kutinu


Zadruga rasturila u rasprodanom Hard Placeu


Songkillers nastupili u Tvornici


Kries u Boogaloo – autohtona hipnotička etno psihodelija


Urban&4 uz gudački orkestar nastupili u Šibeniku


“Ne igraj se s vatrom, slušaj ju!”