Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

decibel 1536x804Savjet mladih Grada Siska u suradnji s Gradskom galerijom Striegl i kolektivom Decibale pripremio je spoj najboljeg od glazbene i vizualne umjetnosti. Troje mladih DJ-eva puštat će najbolje od techno i house glazbe uz vizualne elemente, a sve to iz obnovljenog i novopostavljenog legendarnog K-67 kioska u dvorištu Holandske kuće.

Dobrodošli na Decibale – glazbeni party koji će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz ritam, energiju i boje! Inspiriran snagom house i techno glazbe, te umjetničkim genijem Henrija Matissa, Decibale spaja najbolje od glazbe i vizualnih umjetnosti.
Nekadašnje zapušteno skladište postaje jedan od najvećih kulturnih projekata na ovim prostorima. Projekt Holandske kuće od nedavno postaje središte kulture i umjetnosti kako u Sisku tako i okolice. Ovoga puta postat će središte elektroničke zvučne umjetnosti u kojem dolaze troje mladih zagrebačkih underground pojava iz kolektiva Decibale.
Naša glazbena selekcija provesti će vas kroz najuzbudljivije trenutke house i techno žanrova ravno iz kioska K-67, jednog od živućih legendarnih kioska od kojih je jedan u MOMA u New Yorku, a drugi će ovaj put postati središte beatova i vizualnih eksperimenata.
Osim glazbe i vizuala, Decibale nudi i doživljaj zajedništva i povezanosti. Naša zajednica zaljubljenika u glazbu i umjetnost stvara atmosferu otvorenosti i prihvaćanja gdje se svi osjećaju dobrodošlo. Bez obzira jeste li veteran plesnog podija ili novak u svijetu elektroničke glazbe, na Decibalama ćete se osjećati kao kod kuće.
Dođite i pridružite nam se na Decibalama, gdje se glazba, ritam i vizualna umjetnost spajaju u jedinstveno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha. Jer na Decibalama, svaki zvuk ima svoju boju, a svaki pokret postaje ples!

START: 21:00h
ULAZ: FreeIzvještaji$ich+Dvorac u Klubu kulture


Mortal Kombat na kućnom pragu


Rod Stewart u Ljubljani


Zagrebački kultni klub ugostio mlade nade glazbene scene


Još jedna uzbudljiva večer Vrela zvuka: Magalí Sare i Manel Fortia


Gipsy Kings ispunili zagrebačku Arenu latino zvukovima


Galerija fotografija: Foncedalle, GØK2, Host Unknown


Krankšvester tradicionalno odlični u Vintageu


Chris Botti potvrdio svoju veličinu


Valhalla MUF 2024.


Symphonika On The Rock i treći put u Lisinskom


U klubu Boogaloo održan ZMF Media dan


Camille Bertault Quintet oduševio Tvornicu


Sjajan koncert The Tiger Lilliesa u Kinu SC


Trap Takeover na jednu večer preuzeo Kutinu


Zadruga rasturila u rasprodanom Hard Placeu


Songkillers nastupili u Tvornici


Kries u Boogaloo – autohtona hipnotička etno psihodelija


Urban&4 uz gudački orkestar nastupili u Šibeniku


“Ne igraj se s vatrom, slušaj ju!”