Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

NE PROPUSTITE!!! Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr.
Jednako tako budite s nama i putem web live streama link:http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih devet godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 3.prosinca na redu je 420. emisija ''Blues za vas''.

Emisiju otvara JIMMY CARPENTER sa naslovnom pjesmom ''Soul Doctor'', koja nam dolazi s njegovog istoimenog albuma objavljenog 20.rujna preko Gulf Coast Records i uz globalnu radijsku promociju Rick Lusher Promotions.

Nadalje po rubrikama emisije nastupaju: 11 GUYS QUARTET, CHRIS BERGSON i ELLIS HOOKS, MATTY T WALL, BRAD VICKERS & HIS VESTAPOLITANS, KHALIF WAILIN WALTER, ERIC JOHANSON, DIANE BLUE, BLACK CAT BONES, JIM ROBERTS AND THE RESONANTS, GWYN ASHTON, LENA & THE SLIDE BROTHERS, 24 PESOS.

U emisiji po drugi puta predstavljam ovogodišnji dvostruki CD ''VARIOUS ARTISTS-CROATIAN BLUES CHALLENGE (2009-2018)-WINNERS & TRAVELLERS,24.10.2019, SPONA'' i tu ovaj puta nastupaju: NEBO & THE DOWNSTROKES, TOMISLAV GOLUBAN, DELTA BLUES GANG i ZAMBA.

Nadalje u emisiji još će nastupiti: MISS FREDDYE,DAVE SPECTER feat. JORMA KAUKONEN i BROTHER JOHN KATTKE, 3D, LITTLE MACK & THE HIPPS, DELBERT MCCLINTON AND SELF-MADE MEN + DANA, RAY FULLER AND THE BLUESROCKERS i JACK MACK & THE HEART ATTACK.

Po svermu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr

a snimke možete naći na web stranici : https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 
A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Mladen Lončar - Mike