Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

NE PROPUSTITE!!! Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr.
Jednako tako budite s nama i putem web live streama link:http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih devet godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 10. prosinca na redu je 421.emisija "Blues za vas".

Emisiju otvaraju LENA & THE SLIDE BROTHERS sa pjesmom "Eldorado", koja nam dolazi sa njegovog studijskog albuma "IV" objavljenog 20. ožujka preko RetroU Art i uz globalnu radijsku promociju Leena Velthuisa i njegove ABIK Radio Promotions.

Nadalje po rubrikama emisije nastupaju: GUY BÉLANGER, STEVE STRONGMAN, JACK MACK & THE HEART ATTACK,SUE DECKER, BLACK CAT BONES, DAVE SPECTER FEAT. JORMA KAUKONEN & BROTHER JOHN KATTKE, VAN MORRISON, BIG DAVE MCLEAN , MICK CLARKE, HAMILTON LOOMIS, MICHELE D'AMOUR AND THE LOVE DEALERS i MEG WILLIAMS.

U emisiji u rubrici HRVATSKA BLUES SCENA najavljujem koncert koji će se 27.prosinca održati u koprivničkom "Calypsu" u organizaciji BLUZ KLUBA Koprivnica , u goste nam stiže Renato Janjić. Na koncertu imamo priliku čuti najprije Romanu Orešnik-Romči. A potom tu su ovogodišnji pobjednici 11. CBCa sisački Bluzy Threesome.

Nadalje u emisiji još će nastupiti: HÅKON HØYE (AKA THE HAWK), RAE GORDON BAND WRONG, LUCKY PETERSON, TEN YEARS AFTER, CLARE FREE, SAVERIO MACCNE i POPA CHUBBY.

Po svermu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr

a snimke možete naći na web stranici : https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 
A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Mladen Lončar - Mike