Radijske emisije
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

NE PROPUSTITE!!! Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr.
Jednako tako budite s nama i putem web live streama link:http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih devet godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 17. prosinca na redu je 422.emisija "Blues za vas".

Emisiju otvara POPA CHUBBY sa pjesmom "I'm The Beast From The East ", koja nam dolazi sa njegovog novog studijskog albuma "It's A Mighty Hard Road", koji će službeno biti objavljen tek 1.ožujka 2020. godine ožujka preko PCP POPA CHUBBY PRODUCTIONS i uz globalnu radijsku promociju Frank Roszak Radio Promotions.

Nadalje po rubrikama emisije nastupaju: DAVE SPECTER feat. JORMA KAUKONEN & BROTHER JOHN KATTKE, KEB' MO', MATTY T WALL, RONNIE WOOD [With His Wild Five], BEN LEVIN, LARRY MILLER, RAE GORDON BAND, JAY GORDON AND BLUES VENOM, STEVE STRONGMAN, HÅKON HØYE (AKA THE HAWK, LUCKY PETERSON, SAVERIO MACCNE, SUGAR BLUE, THE B. CHRISTOPHER BAND, LENA & THE SLIDE BROTHERS, WIDE MOUTH MASON.

U emisiji u rubrici HRVATSKA BLUES SCENA najavljujem koncert koji će se 27.prosinca održati u koprivničkom "Calypsu" u organizaciji BLUZ KLUBA Koprivnica.

Na koncertu ćemo slušati najprije Romanu Orešnik – Romči,a potom tu su ovogodišnji pobjednici 11. CBCa sisački Bluzy Threesome.

Nadalje u emisiji još će nastupiti: BIG DADDY T, THE LEE BOYS i VAL STARR & THE BLUES ROCKET.

Po svermu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr

a snimke možete naći na web stranici : https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 
A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Mladen Lončar - Mike



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici