Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

NE PROPUSTITE!!! Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr.
Jednako tako budite s nama i putem web live streama link:http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih devet godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak, 7. siječnja na redu je 423. emisija "Blues za vas". Kako je ovo prva remisija u Novoj 2020. godini ona je i na neki način uvodna emisija u našu sljedeću 424. rođendansku emisiju kojom ćemo proslaviti i obilježiti 10 godina emitiranja u eteru radija Križevci.

Emisiju otvaraju JAY GORDON AND BLUES VENOM pjesmom "Dockery's Plantation", koja nam dolazi s njegovog novog studijskog albuma "Slide Rules", koji je službeno objavljen 15. studenog 2019. godine preko Shuttle Music i uz globalnu radijsku promociju Frank Roszak Radio Promotions.

Nadalje po rubrikama emisije nastupaju: 11 GUYS QUARTET, JIMI HENDRIX, GOV'T MULE [with Robby Krieger], GEORGIA RANDALL, JOHNNY WINTER, 24 PESOS, ANGEL FORREST, BIG DAVE MCLEAN, JOE BONAMASSA, JACK MACK & THE HEART ATTACK , LARRY MILLER, THE COYOTE KINGS, REESE WYNANS AND FRIENDS, JOE LOUIS WALKER i POLLY O'KEARY.

Po svemu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!!

I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr

Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Mi se čujemo ponovo točno 14. siječnja 2020. godine, samo dva dana nakon našeg 10. rođendana, odnosno punih 10 godina emitiranja u eteru radija Križevci, a zahvaljujući internetu i diljem globusa.

Bok i čujemo se!

Mladen Lončar - Mike