Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na Radiokrizevci.hr i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s Vama u eteru punih deset godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak, 30. lipnja, na redu je 447. emisija "Blues za vas". Ovo je zadnja emisija prije ljetne stanke, mi se ponovo čujemo točno 1. rujna od 20.00 sati, a do tada se lijepo odmorite i budite sigurni i zdravi!

A evo tko će sve nastupiti 30. lipnja u 447. emisiji "Blues za vas": MICKE & LEFTY ft CHEF, JAY WILLIE & JAMES MONTGOMERY, BRIDGET KELLY BAND, LOUISIANA'S LEROUX, SISTER LUCILLE BAND, E D BRAYSHAW, LARKIN POE, RAPHAEL WRESSNIG & IGOR PRADO, JOHN GINTY feat. ASTER PHEONYX, B.B. & THE BLUES SHACKS, ALEX DIXON'S VINTAGE DIXON, TOO SLIM & THE TAILDRAGGERS, JOHNNY BURGIN, WAYNE NICHOLSON & JOHN CAMPBELL JOHN i EDDIE 9V
U RUBRICI HRVATSKA BLUES SCENA nastupaju naši izvođači koji trenutno žare i pale stranim top ljestvicama, tako će ovdje večeras nastupiti :BE SHARP BAND, VANJA SKY I TOMISLAV GOLUBAN.

U emisiji još će nastupiti: KYLE YARDLEY, KAT PEARSON, RORY BLOCK, ALBERT CUMMINGS i LUCAS HANEMAN EXPRESS.

Sam kraj emisije ostaje za pjesmu, singl, "Riding On My Mind", kojom Saverio Maccne zaključuje večerašnju 447. emisiju BLUES 4U. Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta, na Radiokrizevci.hr

Više saznajte na: Facebook.com/Blues4URadioshow

A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Do 1. rujna lijepo se odmorite i zabavite uz moje želje da ostanete zdravi i sigurni!

Bok i čujemo se!

Mladen Lončar - Mike