Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 11 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak, 4. svibnja na redu je 483. emisija "Blues za vas", koja je sada već "ufurana" u svoju standardnu programsku shemu. Jedino u rubrici "AKO STE PROPUSTILI" nastavlja se promocija i prezentacija nominiranih za ovogodišnju 42. dodjelu najprestižnije blues glazbene nagrade Blues Music Awards (BMA).

Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

A evo tko će sve nastupiti u 483.emisiji "Blues za vas":THE HALLEY DEVESTERN BAND, WALTER BROES & THE MERCENARIES, LITTLE WALTER, GILES ROBSON & CHRIS CORCORAN, CLARENCE SPADY, NANCY WRIGHT, JIMMY CARPENTER, MINDI ABAIR AND THE BONESHAKERS i BOK BLUES.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA u goste nam dolazi MARIJA GAŠPARIĆ E'LIZBETH pjevačica zagrebačkog Be Sharp Banda. Razgovaramo o njihovom albumu "Ashes",koji je objavljen 17.travnja 2020.godine u vlastitoj režiji i uz globalnu radijsku ABIK Radio Promotions. A potom će glazbu birati sama Marija Gašparić.

U emisiji još će nastupiti: STEPHEN FOSTER & HOWLER, NEW MOON JELLY ROLL FREEDOM ROCKERS (feat JIM DICKINSON), VOODOO RAMBLE, KERRY KEARNEY, JOHNNY IGUANA i TOM CRAIG.

Za kraj ostavio sam da čujete pjesmu "Falling",koja nam dolazi sa zadnjeg albuma " Rising Up" ALEXA LOPEZA a koji će biti objavljen 7.svibnja preko izdavačke kuće Maremil i uz globalnu radijsku promociju memfiške promotivne kuće Blind Racccoon.

Ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini ili na openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu na onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike