Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 11 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak, 12. listopada, na redu je 497. emisija "Blues za vas" i nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

Večeras samo za vas u emisiji nastupaju: ZAC HARMON, WHITEY SOMERS, CHRIS 'BADNEWS' BARNES, DEXTER ALLEN, THE WEBER BROTHERS AND TIMOTHY BRACKEN, COLIN LINDEN, VIDAR BUSK & HIS TRUE BELIEVERS, MICK CLARKE, MISS LADY BLUES, JOEL DASILVA, CAROLYN WONDERLAND, SETH LEE JONES i LACHY DOLEY.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA po drugi puta s debelim razlogom nastupaju "BOSAK & THE SECOND HAND BAND". U goste nam ponovo stiže alfa i omega banda Marko Bosak i, naravno, priča se nastavlja. Na kraju tu je i Markov glazbeni izbor s njihovog zadnjeg studijskog albuma "Based on a True Story", kojeg je 9. travnja prošle godine objavila Nota Bene Records.

U nastavku emisije još slijede: THE PORKROLL PROJECT, RA'SHAD THE BLUES KID, FABRIZIO GROSSI AND SOUL GARAGE EXPEREINCE, JOANNE SHAW TAYLOR, BOOGIE BEASTES, SAMANTHA FISH i TOMMY CASTRO.

Na samom kraju slušamo skladbu "Love Raining Down", koja nam stiže s albuma "Tell Tale Heart", koji je objavljen 24. rujna u vlastitom aranžmanu i uz radijsku promociju Michelle Castiglia i njene promotivne kuće MACRadio Promo. Album potpisuje AVERY GROUWS BAND.

I zato ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini ili na openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu na onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!