Radijske emisije
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz "prigorskog radija", odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/ i to je to! Kao što znate, svakog utorka, u večernjem terminu od 20.00 do 22,00h, pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 13 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati, u redovnoj shemi programa "prigorskog radija" emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole samo dobru glazbu.

Ovaj utorak, 21. studenog, pred svima nama je 570. emisija "Blues za vas" i nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz.

Večeras samo za vas u emisiji nastupaju: UNITED BLUES & ROCK EXPLOSION, 9OF3, a obzirom da je emisija okruglog broja odlučio sam da večeras s nama budu čak tri gosta. Prvi gost je ODIN SOKAČ, aka. ODIN S, koji vam nudi da čujete: ROBERTa JOHNSONa, THE BLACK KEYS, CANNED HEAT i CREAM.

U emisiji još slušamo GeminiiDRAGON, i njihov novi singl Wasted Time, pored njih tu je i jedna stvar s albuma "Heavenly Cream An Acoustic Tribute to Cream".

Potom nam u goste stiže BORIS HREPIĆ-HREPA s kojim pričam o novom, zadnjem studijskom albumu Sunnysidersa "27Stitches". Nakon Hrepe slušamo naslovnu stvar s zadnjeg abuma Kenny Wayne Shepherda "Dirt On My Diamonds, Vol. 1", koji je objavljen 17. 11. 2023 za Provogue Records i Mascot Label Group .

Na kraju nam u goste stiže i PREDRAG LOVRINČEVIĆ-LOVRE s kojim razgovaram o značajnoj godišnjici benda. Naime, Harpoon Blues Band obilježava 15 godina na sceni.

Na samom kraju slušamo skladbu "Hey Sweeet Mama" koja nam stiže s albuma "Blood Brothers Live In Canada", koji je službeno objavljen 17. studenog preko izdavačke kuće Gulf Coast records i uz svjetsku radijsku promociju Michelle Castiglie i njene promotivne kuće MACRadio Promotions, a iza svega stoje Mike Zito i Albert Castiglia.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu "prigorskog radija", na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na https://prigorskiradio.hr/livestream/

Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati "Blues za vas" reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu. Link: https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike

IzvještajiThe Dire Straits Experience podigli na noge ispunjeni Lisinski


Rock propovijed: Goran Bare i Majke u Vintage Industrial Baru


Matijine vile igrom osvojile Tvornicu


Flaner i Colostrum razbudili Klub kulture


Hali Gali tulum u AKC Attack!


Održan je 3. Superval u Vintage Industrial Baru


Avalanche Kaito: Glazbena lavina u Močvari


Antun IDEM u Très Chic Caféu


U Lisinskom izveden sjajan balet Romeo i Julia


Sve samo ne Luzeri u Klubu kulture


Prigušeni taktovi glazbenog „fusiona“ Chuia u pulskom Kotaču


Josipa Lisac obilježila 50 godina "Dnevnika jedne ljubavi"


Švesterovo u Tvornici


Moćan i energičan Zoster rasplamsao Tvornicu


Sunnysiders u SAX!-u promovirali album "27 Stitches"


KBO! nastupio u Tvornici


U lisinskom održan Symphonika On The Rock


Galerija fotografija: (ne)normalni u Tvornici


Bezvremenska Natali Dizdar nastupila u Petom kupeu