Radijske emisije
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz "prigorskog radija", odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/ i to je to! Kao što znate, svakog utorka, u večernjem terminu od 20.00 do 22,00h, pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 14 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati, u redovnoj shemi programa "prigorskog radija" emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole samo dobru glazbu.

Ovaj utorak 2. travnja na redu je 588. emisija "Blues za vas" i nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz.

Evo tko će sve večeras za vas nastupati: ALTERED FIVE BLUES BAND, miXendorp, ANDY JOHNSON, NDIDI O, TAD ROBINSON with the Delmark All-Stars i THE IMAGINE IF.

Kod nominacija za 45th BMA ovaj puta pred vama je kategorija "INSTRUMENTALIST-VOCALS" gdje su nominirani:
Billy Price
Diunna Greenleaf
John Nemeth
Ruthie Foster i
Shemekia Copeland

Nakon toga dalje nastupaju JOHN CLIFTON i SETH JAMES s pjesmama koje dolaze s njihovih novih izdanja "Too Much To Pay" (24.2.2024,Self & FRP) i "Lessons" (9.2.2024, Qualified Rec. & BR)

U novoj rubrici emisije "MOJ OSVRT-MY REVIEW" večeras vam prezentiram album Livin’ My Best Life, kojeg potpisuje Rocky Athas.

U rubrici Hrvatska blues scena promoviram novi video za pjesmu "Soup", a tu su još tri pjesme Sunnysidersa s albuma "27 Stitches", koji će ove godine zadnjeg vikenda u kolovozu nastupiti na Križevačkom Blues Festivalu.

U rubrici OVO JOŠ NISTE ČULI - PO PRVI PUTA slušate po prvi puta: PHILIPa SAYCEa, GARAGE IN JULY i BEVERLY BROOKS.

Na samom kraju slušamo skladbu "It's Two AM" koja nam stiže s albuma "Cadillac Man", a sve to potpisuje RICK VITO. Album je službeno objavljen 22. ožujka od strane Blue Heart Records, a uz globalnu radijsku promociju memfiške promotivne kuće Blind Raccoon.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu "prigorskog radija", na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na https://prigorskiradio.hr/livestream/

Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati "Blues za vas" reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu. Link: https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - MikeIzvještajiGlenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split


ekstaza u Tvornici na promociji novoga albuma Jonathana


Brkovi potpisivali vinil u Dirty Old Shopu


Bajaga i Instruktori u Tvornici


Galerija fotografija: Ozric Tentacles i Silas & Saski


Finntroll, Metsatöll i Suotana u Vintageu


Galerija fotografija: Ljetno kino u klubu Sax!


Galerija fotografija: Gajnice vrište


Silovita nesebičnost Manntre


Jelusick u riječkom Pogonu kulture - Ima li nade za nas?


Jelusick u Tvornici kulture


Savršeno pakleno uz Savršene Marginalce u rasprodanom Vintageu