Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Cover Rock Oko

"Mike & Meri Music Mix" 1189. emisije "Rock-Oko" započinje točno u 20.15 sati.

Svi vi koji volite rock i pridruženu mu glazbu budite na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas slušajte putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/ svakog ponedjeljka.

Ovaj dvojac i dalje vam želi ponuditi odličnu glazbenu priču i u večerašnjoj 1189. epizodi radijske emisije "Rock-Oko".

Večerašnju našu glazbenu priču pričaju: otvorenje "Mike & Meri Music Mixa" pripalo je bandu NOVANAUTS.

A "Planet Deep Purple" je izdanje Croatia Records koje potpisuju VEDRAN BOŽIĆ I ROCK MASTERS, no, ovaj puta tu je još i onaj dodatak ft. ERVIN BAUČIĆ & GUESTS.
Potom slijede redom: SAM NEWTON, GUY NORTH,JJ GREY & MOFR, LOLLY LEE i THE SMOKE WAGON BLUES BAND.

Mojih 45 glazbenih minuta zaokružiti će pjesma Stormbringer" s albuma Planet Deep Purple, Live in Concert, kojeg je početkom ove godine objavila Croatia Records, a sve potpisuju VEDRAN BOŽIĆ & ROCK MASTERS ft. Ervin Baučić & Guests. I da, ponovo ih slušamo, ma neka!

A potom, kako što znate, svojih 45' prezentira vam Dubravko Vrcelj-Meri, koji vam je za večeras pripremio da čujete i samo za vas nastupaju: BIG FRANK i MIKE SMITH, BOBBY RUSH i BRIDGET KELLY BAND. A onda vam sviraju WISHBONE ASH i na kraju slušamo uživo finsku kraljicu slide gitare, ona je ERJA LYYTINEN!

Sve ovo je debeli razlog da i večeras budete s nama i da zajedno uživamo u odličnoj mujzi.

 

Budite s nama u ponedjeljak od 20.15 h na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas pratite putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/

Naše playliste potražite na Roots Music Report, a snimke će putem platforme www.mixcloud.com biti dostupne na ovoj, novoj FB stranici emisije.

Nikako ne propustite ponedjeljkom od 20.15 sati Mladen Lončar-Mike i Dubravko Vrcelj-Meri priređuju vam istinsku rock i svu onu pripadajuću mu glazbenu furku. Budite s nama!!!

Bok i čujemo se!