Radijske emisije
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

jnb

Kao što znate, u programskoj shemi Prigorskog radija po prvi puta, počevši od 4.siječnja 2023. godine, svake srijede od 21 do 22 sata na frekvenciji 96,6 MHz možete slušati novu specijaliziranu radijsku emisiju "JAZZnijeBAUK".

Večeras od 21 do 22 sata idemo dalje, pred vama je 61. emisija ove naše nove glazbene avanture. Mi smo odvalili prvu godinu u eteru Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz., a kako je glavna namjera i vodilja ove nove glazbene priče da spoznamo istinu da JAZZ doista nije nikakav BAUK, već je to samo stepenica više, stepenica prema gore prema vašim mogućim glazbenim sklonostima i stremljenjima, tako će to zvučati i večeras u eteru Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz.

U emisiji nema i neće biti robovanja nikome ni ničemu, nema nikakvih ograda, limita i granica naša je jedina želja da se sluša dobra glazba na frekvenciji 96.6 MHz Prigorskog radija.

Putem web live streama na Prigorskiradio.hr/livestream možete nas slušati diljem globusa.

Večeras u 61. emisiji "JAZZnijeBAUK" najavljujem i promoviram nastup svjetske zvijezde i dobitnika nagrade Grammy Chrisa Bottija; upravo se sve oko njegovog koncerta događa u Čakovcu, 15. svibnja.

LUKA COJHTER QUINTET imaju svoj nastupni album ‘’Feels Like Autumn’’, objavljen u vlastitoj režiji 1. svibnja prezentiram ga s tri skladbe.
Slijedi moja glazbena refleksija na ono što se prošlog ponedjeljka, 6. svibnja, odigravalo u Petom Kupeu. Tihomir Pop Asanović obilježio je 60 godina svoje profesionalne karijere istinskim glazbenim spektaklom uz brojne goste i uz svoj opaki bazični bend, u sastavu: Amir Gwirtzman, Davor Črnigoj, Martin Šac, Antun Profeta te Igor Dorotić i Filip Horvat. Pop i ekipa priredili su nam doista jedinstveni glazbeni događaj. U kojem su jednako uživali i glazbenici i publika.

A Stela Šmit, Jovan Maljković, Dragi Jelić, Vlatko Stefanovski, Jani Moder i Rambo Amadeus, oduševili su prepuni Peti Kupe!

Večeras se "FAREWELL SONG" se "Dance Class" feat. Zvonimir Šestak kojom najavljujem promociju albuma "Sail Away", koji je objavljen 28. travnja od strane INTEK MUSIC, a iza svega stoji PETAR ĆULIBRK.

Budite s nama svake srijede od 21 do 22 sata na frekvenciji 96,6 MHz prigorskog radija ili nas slušajte uživo putem web live streama: Prigorskiradio.hr/livestream

Do sljedećeg našeg jazz susreta srijedom od 21 h želim vam svako dobro!
Autor, urednik i voditelj emisije "JAZZnijeBAUK",
vaš Mladen Lončar - MikeIzvještaji$ich+Dvorac u Klubu kulture


Mortal Kombat na kućnom pragu


Rod Stewart u Ljubljani


Zagrebački kultni klub ugostio mlade nade glazbene scene


Još jedna uzbudljiva večer Vrela zvuka: Magalí Sare i Manel Fortia


Gipsy Kings ispunili zagrebačku Arenu latino zvukovima


Galerija fotografija: Foncedalle, GØK2, Host Unknown


Krankšvester tradicionalno odlični u Vintageu


Chris Botti potvrdio svoju veličinu


Valhalla MUF 2024.


Symphonika On The Rock i treći put u Lisinskom


U klubu Boogaloo održan ZMF Media dan


Camille Bertault Quintet oduševio Tvornicu


Sjajan koncert The Tiger Lilliesa u Kinu SC


Trap Takeover na jednu večer preuzeo Kutinu


Zadruga rasturila u rasprodanom Hard Placeu


Songkillers nastupili u Tvornici


Kries u Boogaloo – autohtona hipnotička etno psihodelija


Urban&4 uz gudački orkestar nastupili u Šibeniku


“Ne igraj se s vatrom, slušaj ju!”