Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

QOTSA

Jedan od najvećih rock bendova današnjice, Queens of the Stone Age, objavio je dugo najavljivani video za hit-singl „The Way You Used To Do“. Video možete pogledati u nastavku.

'Ovo je naš način odavanja počasti Cabu Callowayu i filmu „Hellzapoppin“. Shvaćam da je ovo možda malo "izvan granice" na koju je jedan dio ljudi spreman, ali mi se to i sviđa. Ako je nekome ovo previše, to samo ostavlja više mjesta na plesnom podiju za one druge da podivljaju. To je od početka ideja Queens of the Stone Age', izjavio je Josh Homme.

Ekstravagantni spot režirao je poznati redatelj Jonas Åkerlund, dok je autor ideje sam Joshua Homme, frontmen i gitarist benda Queens of the Stone Age. Autori su spot opisali kao "grozničavi san o sotanističkom plesnom ritualu".

Singl "The Way You Used To Do" dio je albuma "Villains" koji je objavila izdavačka kuća Matador Records, a koji je koproducirao proslavljeni producent Mark Ronson.

Queens Of The Stone Age nastupit će na INmusic festivalu #13festivalu #13. INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine.