Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Pablo Nouvelle 2017 05 Torvioll 0948 WEB

Za svoj nadolazeći album, Pablo Nouvelle objavio je novi singl 'Wired' u suradnji s Lulu James. S novim singlom, Nouvelle se pobrinuo da se obožavatelji pripreme za nadolazeći album koji će ih opčiniti raznim tonovima i pjesmama koje će se vrtiti na playlistama.

'Wired' je jedan od razloga zbog kojih je album toliko očekivan, nježna atmosfera zvukova pomiješanih s vokalom Lulu James, čini pjesmu „zaraznom“ od prve do zadnje note.

ARMAS1335

O albumu, Nouvelle se izjašnjava kako se u vrijeme kada je krenuo raditi na njemu preselio u Zurich te je utjecaj na album i većinu pjesama imala glazbeno plesna scena klubova u koje je izlazio, pjesme se kreću od mračni klubskih tonova sve do pop i opuštajućih zvukova zaključuje Nouvelle s mišlju kako je sam album poprimio najviše električne zvukove. Dok Lulu James, čiji očaravajući vokal pleše kroz pjesmu, navodi da joj je nevjerovatno lako bilo prepustiti se u melodiju koju je Nouvelle pripremio, zvuk nas je vodio kroz hipnotičko putovanje, možete osjetiti kako boje pulsiraju iz tame objašnjava Lulu.