Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

IvanaKindl Imanade remix cover UniversalMusic

Ivana Kindl predstavila je „Ima Nade - REMIXES“, s remixevima DJ-a i producenta Denisa Goldina, s kojim je surađivala i na remixu hit singla “Sve Istine i Laži”, te remixeve Tomislava Horvatinovića Jonesa.

Pjesma Ivane Kindl, „Ima Nade“, još jednom je dobila sasvim novo ruho. Ovaj put je za njezin novi zvuk zaslužen Denis Goldin. Njegov producentski rad je, osim u Hrvatskoj, široko prihvaćen i izvan granica Hrvatske, čije radove u svoje setove uključuju Nicky Romero, Ummet Ozcan, Daddy's Groove i mnogi drugi. „Radeći na remixu Ivane Kindl uvijek uživam u njezinom posebnom glasu koji ima ono "nešto", a kad pridodamo i predivan tekst pjesme u kojem se možemo i sami prepoznati onda nije teško pronaći inspiraciju. Kod ovog remixa cilj mi je bio dobiti mix stilova trance/chill/deep house s naglaskom na vokal. Zvukom gudača naglasiti nježnost, a dance zvukom klavira i snažnom bass linijom poticati na ples”, rekao je Goldin.

Zomislavu Horvatinoviću aka. Jonesu, iz koprivničke NEXUS produkcije je rad na remixu ostao u pozitivnom sjećanju: „Uvijek je zadovoljstvo raditi remix singla pjevačice kalibra poput Ivane Kindl. Njena izrazita muzikalnost i kristalan, senzualni glas kvalitete su o kojima svaki producent može samo sanjati. Nadam se da će slušateljima ljetni dani, dani zabave i plesa uz ovaj remix još ljepše proći!“

„Ima nade“ autorska je pjesma Ivane Kindl i Alena Križaja. Pjesma se svidjela mnogima, a na radijskim valovima dosegla je i Top 10 pozicije HR Top 40 ljestvice, službene ljestvice radijskog emitiranja glazbe. Uz to, pjesma je predložena i kao hit rujna za nagradu Cesarica. Za pjesmu je bio predstavljen i službeni videospot u režiji Dalibora Barića.

Ivana Kindl trenutno završava novi singl  „Budi mi blizu“ koji će publici predstaviti krajem listopada.

„Ima Nade – Remixes“ – popis pjesama:
Ima Nade (Denis Goldin Remix)
Ima Nade (Jones Remix)
Ima Nade (Jones Lounge Remix)
Ima Nade (Denis Goldin Remix Radio Edit)
Ima Nade (Denis Goldin Remix Instrumental)