Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

mach

Novi zagrebački bend Mach izbacio je svoj drugi singl s nadolazećeg albuma “Zrakoplovni način rada”.

Pjesma pod imenom “Video igre” govori o bijegu u virtualno, inače nedodirljivo u stvarnome svijetu. Kroz video igre se na neki način izoliramo od vanjskog svijeta što je i bitan dio tematike nadolazećeg albuma. No, kroz igru, zbog želje da budemo najbolji, ono što počinje kao zabava i razonoda prelazi u prioritete jednake onim u stvarnosti. Priča dovodi do zaključka da nema istinskog bijega, jer iako na trenutke možemo prividno pobjeći od stvarnosti ubrzo shvaćamo da nas ona nalazi tu gdje jesmo bilo u virtualnom ili stvarnom svijetu.

Singl je, kao i sve pjesme s albuma, inspiriran stvarnim događajima iz života članova benda, te je produkt odrastanja, života i okoline u kojoj se njegovi autori nalaze. Uz to što im većina pjesama nastaje u bedroom produkciji, spot za “Video igre” bend je režirao, snimio i montirao samostalno koristeći se raznoraznim diy metodama kako bi prenijeli svoju kreativnu viziju.

Mach trenutno radi na trećem singlu koji će izbaciti kroz dva mjeseca, uz što im je prioritet dovršiti album “Zrakoplovni način rada” do proljeća.

Mach Instagram: https://www.instagram.com/mach_band/
Mach Facebook: https://web.facebook.com/machtheband/