Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

ba

Jedan od najpopularnijih kantautora svih vremena vratio se u velikom stilu predstavivši najnovije studijsko izdanje „Shine A Light". Album je od danas dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

„Shine A Light“ sadrži 12 potpuno novih pjesama prožetih elementima rock, pop i R&B glazbe, a na njemu se našla i "That's How Strong Our Love Is" na kojoj je Adams udružio snage s američkom pop zvijezdom Jennifer Lopez. „Bilo je prekrasno surađivati s njom, naši glasovi se savršeno nadopunjuju.“, komentirao je.

Album je najavljen istoimenim singlom, koji supotpisuje Ed Sheeran. Glazbenici su se upoznali u Dublinu, te su singl snimili na Adamsovu inicijativu. U samo nekoliko dana, iz njegove je ideje nastala prvoklasna moderna pop-rock pjesma za koju je predstavljen i vizual:

Bryan Adams rođen je 1959. godine u kanadskom gradu Kingstonu. Glazbom se počeo baviti sa samo 15 godina, a svjetsku je slavu stekao 1983. godine svojim trećim studijskim albumom „Cuts Like a Knife“, na kojem su se našli hitovi „Run to You“ i „Summer of '69“. Poznat je i po pjesmama „Heaven“ i „Have You Ever Really Loved a Woman?“, koje su dospjele na prvo mjesto Billboardove Hot 100 ljestvice. Dobitnik je prestižne nagrade Grammy, a do danas je prodao više od 75 milijuna albuma, što ga čini jednim od najuspješnijih glazbenika današnjice.

Popis pjesama

Shine A Light
That's How Strong Our Love Is
Part Friday Night, Part Sunday Morning
Driving Under The Influence Of Love
All Or Nothing
No Time For Love
I Could Get Used To This
Talk To Me
The Last Night On Earth
Nobody's Girl
Don't Look Back
Whiskey In The Jar